Site icon Dijital Tekerlek

Artık Fiat Fiorino da LPG Seçeneği Var!

Artık Fiat Fiorino da LPG Seçeneği Var! 1

Tofaş fabrikasında üretimi gerçekleştirilen Fiat Fiorino’nun LPG’li versiyonu piyasaya çıkarıldı. Artık Fiat Fiorino da LPG Seçeneği Var! Fiorino Eko adıyla satışa sunulacak olan araç, Kasım ayında görücüye çıkmaya başladı. 

Fiat Professional’dan Açıklama! 

Fiat Professional’dan yapılan açıklamaya göre Fiorino’nun benzinli modeline ek olarak LPG seçeneği de ilave edildi. Fiat Fiorino grubunun ilk ve tek fabrika çıkışlı LPG modeli olan aracın adı Fiorino Eko olarak belirlendi. 

En Az 3 Yıl Yollarda Olacağı Belirlendi! 

Fiat Professional kapsamında 3 yıl boyunca yollarda olacağı belirlenen Fiat Eko’nun 150.000 kilometreye kadar da sorunsuz çalışma gösterebilmesi dikkatleri üzerine çekmiştir. Aracın içerisinde bulunan Eko Butonu sayesinde benzinden LPG’ye kolaylıkla geçebilecek ve yakıt tasarrufu sağlayabileceksiniz. 

Neden Fiorino Eko?

Araca Fiorino Eko denmesinin en büyük nedeni; Gazların salınımını azaltan böylece ekosistemi koruması yönüyle ve ayrıca kullanım maliyetlerini azaltmasından ötürü ekonomik bir araç olması nedeniyle bu isim verilmiştir. 

Premio, Safeline ve Pop donanım seçeneklerine sahip olan Fiorino Eko’da yakıt da çok avantajlıdır. Yakıt dolumu depo kapağından kolaylıkla yapılacağından ötürü, sizlere yakıt tasarrufu sağlayacak olan Fiorino Eko, oldukça yakıt cimrisi bir araba. 

Şimdi sizlere biraz aracın özelliklerinden bahsetmek istiyoruz. Okumaya devam edin. 

Fiorino Eko Motor ve Performans Özellikleri 

Önden çekişli olan araba, 77 beygir motor gücüne sahiptir.  Saatte 157 km/s hıza ulaşan araç 4 silindire sahiptir. 

Ortalama olarak yakıt tüketimi 6.9 lt olan Fiorino Eko, şehir içerisinde 8.9 lt yakıt tüketmektedir. 45 lt kadar yakıt deposuna sahip olan araç, özellikle geniş ailelerin tercih sebebidir. 

3957 mm uzunluğa, 1721 mm yüksekliğe, 1070 Kg ağırlığa sahip olan aracın bagaj hacmi de 610 lt ye yükseltilerek alanda genişleme sağlanmıştır. 

Fiat Fiorino Eko Ne Kadar?

Fiat Professional tarafından satışa sunulan Fiorino Eko modelinde lansmana özel kredi seçenekleriyle araç için %0.49 faiz oranıyla 70.000 TL civarında 36 ay vadeli kredi imkanı Fiorino Eko alacak müşterilere sunulmaktadır. 

Exit mobile version