Site icon Dijital Tekerlek

Apple Car şase için transferi yaptı!

Apple Car şase için transferi yaptı! 2

Apple her geçen gün beklentilerin arttığı Apple Car projesi için somut adımlar atmaya devam ediyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Porsche firmasında şase geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı Dr. Manfred Harrer sürpriz bir şekilde Apple tarafına transfer oldu.
13 senedir Volkswagen grubu adına çalışan Manfred Harrer gerçekten oldukça tecrübeli bir isim. Öncesinde BMW, Audi gibi Alman otomobil devlerinde de görev alma şansına sahipti. Ayrıca belirtmek gerek ki şase konusundaki dünyadaki en başarılı uzmanlardan bir tanesi.

Özellikle BMW ve Audi yıllarından itibaren yaptığı çalışmalar ile ses getirmeyi başarmıştı. Business Insider’a konuşan eski bir Volkswagen yetkilisi Harrer’ın gizli bir şampiyon olduğunu ve alanına oldukça hakim olduğunu beyan etmekte. Ayrıca Amerikalı firmaların beyin göçü konusundaki başarısını da dile almakta.

Geçtiğimiz yıllarda da bu Apple tarafının otomobil için ünlü tasarımcılar ile anlaştığı haberleri çıkmıştı. Fakat hiçbirinde isim verilmemiş haberin gerçekliği bilinememişti.

Yıllardır beklenen Apple Car beklentisi altından marka alanında en iyiler ile masraftan kaçmadan teknoloji tarafında ki güçlerini otomobil sektöründe de göstermeyi hedefliyor. Manfred Harrer ismi de bu hedefe katkı sunması beklenen isimlerden biri olarak Apple tarafına geçmiş oldu. Son olarak umarız Apple oluşturacağı güzel ekip ile otomobil sektörüne oldukça başarılı bir model kazandırabilirler.

Apple, Tesla Bilgi Eğlence Sistemi’ni tasarlasaydı ne şekilde görünürdü başlıklı haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version