Site icon Dijital Tekerlek

Antalya Alanya’da Korkunç Kaza: Safari Aracı ve Otomobil Çarpıştı, 3 Kişi Yaşamını Yitirdi

Trafik kazası

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Antalya’nın turistik ilçesi Alanya’da yaşanan trajik kazanın detayları ortaya çıktı. Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde Gazipaşa-Antalya D-400 karayolu üzerinde meydana gelen feci kazada, turistleri taşıyan safari aracı ile bir otomobil korkunç bir şekilde çarpıştı. Bu kaza sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti. Kaza anı ise çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Kaza Detayları

Öğleden sonra saat 16.00 civarında gerçekleşen kazada, Gazipaşa’dan Alanya yönüne seyir halinde olan Ramazan Yıldırım idaresindeki safari aracı ve Recep Özsoy’un kullandığı otomobil birbiriyle çarpıştı. Bu çarpışmanın şiddetiyle kontrolünü kaybeden safari aracı taklalar atarak karşı şeride geçti. Kazanın etkisiyle safari aracı üzerindeki turistler yolun dört bir yanına savruldu. Kaza sonrasında çevredekilerin ihbarıyla olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri hızla sevk edildi. Kaza yerinde 16 kişi yaralanırken, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar çeşitli hastanelere sevk edildi.

Kazada Hayatını Kaybedenler

Yaşanan bu elim kazada, Rus uyruklu Olga Zahukova (61), Kazakistan uyruklu Araılym Nugmanova (34) ve Symbat Nasipgali (2) isimli küçük kız çocuğu hayatlarını kaybettiler. Kaza sonrası yaralanan Ebru Özsoy (30), Hira Ö. (6), Deniz Eymen Ö. (4) ve Oğuzhan Zortaş ile birlikte diğer yabancı uyruklu turistlerin tedavileri devam ediyor.

Exit mobile version