Site icon Dijital Tekerlek

Anadolu Isuzu’dan İhracat Rekoru

Anadolu Isuzu'dan İhracat Rekoru 4

Yerli ve milli otobüs üreticisi olan Anadolu Isuzu, tamamen Türk mühendisleri tarafından yaratılan Isuzu Novaciti Life adında midibüs ile sektörde adını tüm dünyaya duyurdu. İtalya, Yunanistan, Fransa ve Polonya gibi Avrupa ülkelerine ihracatı yapılan Novaciti Life şimdi de Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te insanları sevdiğine ulaştırmaya başladı. 

Tiflis’te Avrupa Meydanı isimli meydanda Novaciti Life’ın satış töreni yapan Anadolu Isuzu, tamı tamına 16.9 milyon € (euro) değerinde midibüsün ihracatını gerçekleştirdi. 

Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, Isuzu’nun günümüzde hızla gelişen teknolojiye ayak uydurduğunu ve bu teknolojileri otobüslerine entegre ettiklerini söyledi. Bu durumun ise Anadolu Isuzu markasının dünyada küresel bir marka değerine sahip olma yolunda büyük adımlar olduğunu ifade etti. 

Dijital Tekerlek | Instagram

Gürcistan – Tiflis Belediyesi’ne ait Tbilisi Transport Company’nin açtığı ihaleyi kazanan Anadolu Isuzu, 16.9 milyon € (euro)’luk satış değeri ile Türk otomotiv  piyasasında ihracatı yapılan en yüksek değere sahip midibüs ihracatına adını tarihe yazdırdı. 

Exit mobile version