Site icon Dijital Tekerlek

AMG’nin 55.yılı Mercedes-AMG G63 Edition 55 ile kutlanacak

AMG tarafının 55 yılını kutlamak adına duyurulan Mercedes-AMG G63 Edition 55 Avrupa’da kullanıcılara sunulacak. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

G-Serisinin en güçlü varyantı olan G63 AMG modeli özel Edition 55 versiyonu ile Avrupa pazarında kullanıcılara sunuldu. Bununla birlikte modele sahip olmak isteyen kullanıcılar Ekim 2022 yılından itibaren sipariş verebilecek.

Mercedes-AMG G63 Edition 55 tasarımı

Özel versiyonun tasarımına baktığımızda “Black Metallic” ve “Opalite White” renk seçenekleri kullanıcılara sunulacak. Bununla birlikte model siyah vurgu detaylara sahip olan AMG Gece Paketi ile bambaşka bir görünüme kavuşuyor. Yan tarafta kapıların altında görülen özel AMG ambleminin ise oldukça hoş göründüğünü söylemek mümkün. Yan taraftan gördüğümüz krom yakıt kapağı ise gözlerden kaçmayan detaylar arasında. Jantlara baktığımızda 22″ boyutunda Matt Tantal Gri rengindeki jantlar bizleri bekliyor. Ayrıca bu jantlar ile modelin sportif duruşuda oldukça güzel bir şekilde tamamlanıyor.

İç yaşam alanı

İç yaşam alanına baktığımızda siyah ve kırmızı kombinasyonu bizleri bekliyor. Bununla birlikte bu kombinasyon Nappa deri döşemeye sahip koltuklarda da devam ediyor. Markanın oldukça sevilen sportif direksiyon simidine baktığımızda ise “55 AMG” rozeti bizleri bekliyor. Modelde bulunan paspaslarda genel kombinasyonu yansıtmaya devam ediyor. Ayrıca modelin paslanmaz çelik eşik plakaları kırmızı aydınlatma detayına sahip.

Mercedes-AMG G63 Edition 55 teknik özellikleri

Modelin güç aktarma organlarına baktığımızda; G63 modelinde gördüğümüz 4.0 litrelik çift turbo V8 motor bizleri bekliyor. Bununla birlikte model 577 beygir güce, 850Nm tork değerine sahip. Son olarak model sahip olduğu bu gücü dokuz vitesli otomatik şanzıman aracılığıyla aktarabiliyor.

“Skoda 2021 yılında 878.200 adet otomobil teslim etti”

Exit mobile version