Site icon Dijital Tekerlek

AMG ve Will.I.Am paylaşılan video ile akılları karıştırdı

AMG ve Will.I.Am ortaklığımda Mercedes AMG tarafının Instagram hesabında yapılan paylaşım ile gözler markaya çevrildi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Mercedes-AMG tarafının elektrikli otomobiller için marka elçisi olan William James Adams Jr. ortaklığında yapılan paylaşım ile beraber GT63 SE Performance modeline dayanan detaylar gösterildi. Paylaşılan içeriği incelediğimizde ön tarafın yeni G63 modelini yansıttığını düşünmek mümkün; ancak yan çerçeveye baktığımızda modelin coupe formunu farketmek mümkün. Ayrıca bu form ile beraber modelin uzun motor kaputu ile beraber akıllara oldukça sportif bir duruşa sahip modelin yolda olduğunu söylemek mümkün.

Bu noktada beklentiler modelin; yeni nesil AMG GT Coupe, E-Serisi Coupe veya en güçlü seçenek olan AMG GT Dört Kapılı Coupe modeline dayanabileceğini söylemek mümkün. Bununla birlikte paylaşılan videonun hangi modele ait olduğu önemsenmeksizin, ön tarafta G63 modelinden ilham alınarak tasarlandığını söylemek mümkün.

Marka, AMG departmanı ve Will.I.Am ortaklığı ile yaptığı paylaşımda “Cesur ve cesur fikirler, yeniliğin kilidini açmak ve yeni nesil hayalperestleri desteklemek için birleşiyor. Yakında açıklanacak büyük bir şey için bizi izlemeye devam edin.” ifadesini kullanarak beklentileri yükseltirken; Geleceğe yönelik otomobiller tasarlamaya son gaz devam ettiğini de kamuoyuna duyuruyor.

“Mazda Vision Coupe yerine hedefler SUV pazarı”

Exit mobile version