Site icon Dijital Tekerlek

Alpha Ace: En tatlı elektrikli otomobil tanıtıldı

Alpha Ace: En tatlı elektrikli otomobil tanıtıldı 9

Kaliforniyalı Alpha Motor Corporation adlı firma yeni bir elektrikli otomobil tanıttı. Alpha Ace adı verilen yeni elektrikli otomobil piyasanın en tatlı modeli olabilir. Sade tasarımı yeni teknoloji ile birleştiren Alpa Ace elektrikli otomobilin detaylarını inceleyelim.

Alpha Ace teknik özellikleri

Retro görünümlü elektrikli otomobil hakkında Alpha Motor çok fazla detay paylaşmadı. İç ve dış tasarıma ait detayları paylaşan üretici, Ace modelinin 0’dan 100 km/s hıza 6 saniyede ulaştığını belirtiyor. Piyasadaki diğer elektrikli otomobillere kıyasla çok hızlı sayılmayan otomobil, arkadan itişli olmasından dolayı performanslı bir sunuş sunacak. Firma 400 kilometre menzil sunduğu modelinin pillerini otomobilin alt kısmına yerleştirmiş.

4.180 mm uzunluğundaki otomobil iki kişilik olarak tasarlanmış ve üretici firmanın verdiği bilgiye göre arka taraf tamamen bagaj olarak değerlendiriliyor.

Tıpkı Tesla modellerinde olduğu gibi otomobilin tüm yönetimi ortadaki büyük tablet üzerinden gerçekleştiriliyor. Gelişmiş bir ses sistemi ve LED aydınlatma sistemine sahip Alpha Ace, önümüzdeki günlerde tüm detaylarıyla açıklanacak.

Alpha Motor Corporation önümüzdeki günlerde elektrikli otomobil serisi tanıtacak. Ace modeli de bu serinin otomobillerinden biri. Otomobillerini modüler bir platform üzerinde inşa edecek üretici, seri oluşturmakta zorlanmayacak gibi.

Retro görünümlü elektrikli otomobil Alpha Ace hakkına şimdilik bildiklerimiz bu kadar. Fiyatı hakkında açıklama yapılmayan model, seri üretime geçmesi halinde sizce ne kadar satılır?

Tesla’nın marka hikayesini bir de biz anlatalım. Buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version