Site icon Dijital Tekerlek

Alex Albon Açıklama Yaptı!

Alex Albon Açıklama Yaptı! 2

Alex Albon, ilk defa bu yıl ki sezon öncesi testinde Formula 1 aracını test etti ve buna rağmen harika bir performans sergilemişti. Araçta hala çok rahat olmayan Alex Albon Açıklama Yaptı!

Oldukça uzun ve zorlu bir yolun sonunda en nihayetinde F1 heyetine ulaşan Alexander Albon, F1 tarihinde Taylandlı ikinci pilot oldu..

Babası da yarış şoförü olan Albon, artık Honda’nın yeni şoförü. İkinci yarıda göstermiş olduğu performanstan ötürü Red Bull ile yarışmaya başlayan Albon, oldukça başarılı.

Alex Albon Açıklama Yaptı!

Şimdiye değin katılmış oldukları yarışlarda güçlü performansını sürdürmeye çalışan Albon, 2020 yılında Redbul ile yarışacaktır. Ve Şuanki performansıyla ilgili açıklamalarda bulunan Albon, şu sözleri söyledi:

“Bu aracı tanımaya devam ediyorum, daha rahat hissedebilmem için çalışıyoruz. Bu, direksiyon arkasında geçirdiğiniz zamana ve farklı çözümler denemenizle bağlantılı bir şey. Kendimi rahat hissetmemi ve aracın tüm performansını çıkarmama izin verecek bir ayar bulmaya çalışıyorum. Bu zaman alıyor, bu yüzden sezon başlamadan önce Abu Dabi’de yapılacak olan testi ve Barcelona’da yapılacak kış testlerini sabırsızlıkla bekliyorum, çünkü yarış hafta sonu boyunca zaman sınırlı oluyor ve test yapamıyoruz. Ancak kendimi rahat hissettiğim ve aracın neler yapabileceğini göstermeye başladığımda sonuçlar daha iyi hale gelecek. Her zaman işe odaklanmaya çalışıyorum ve başka şeyler hakkında düşünmüyorum. Bu, aynı zamanda sözleşme için de geçerli. Takımda kalacağımı bilsem de bilmesem de yapmam gerekeni yapmaya devam edecektim. Hâlâ çalışmaya ihtiyaç duyduğumu bildiğim alanlar var. Araçta güvende hissettiğiniz dengeyi bulmalı ve araçtan tüm performansı alabildiğinizi hissetmelisiniz.Şimdiye kadar makul bir iş yaptığımı düşünüyorum, ancak aracı gerçekten zorlamaya başladığımda kendimi rahat hissedeceğim ve o zaman Max’i zorlamaya başlayacağım.” dedi.

İdealleri olan Alex Albon, sonunda hedefine ulaşarak F1 şoförü olmuş ve bunun için her zorluğu göze almıştır. Başarılarından ötürü Red Bull’da Honda şoförü olarak çalışmalarına devam edecek olan Albon, başarılarına yeni başarı ekleyecek gibi duruyor. Albon ile ilgili yeni haberler konusunda bilgi sahibi olmak için bizi takipte kalın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Lewis Hamilton’dan Çok Önemli Açıklamalar!

Exit mobile version