Site icon Dijital Tekerlek

Albon: Red Bull Çaylak Gibi Hissetirmedi

Albon: Red Bull Çaylak Gibi Hissetirmedi 2

Tayland asıllı Formula 1 pilotu olan Albon; Red Bull’a geçmesinin ardından geçmiş kariyeri ve geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Geçmişe nazaran Red Bull markası adı altında yarışırken bir tık daha olgunlaştığının altını çizen Albon, eskisi gibi kendisini çaylak hissetmediğini söyledi. F1 2019 sezonuna Toro Rosso marka arabayla başlayan Albon, geçmiş yıllarda bu sektörde hiç var olmamasına rağmen sergilediği 12 yarışta etkileyici bir performans sergileyerek birçok kişiyi şaşırttı. 

Birçok yarış sever dahil olmak üzere işin profesörlerinin beğenesini kazanan Albon; Red Bull pillotlarından Gasly’nin yerine geçerek 2020 sezonu öncesi yarışlarda Red Bull adına yarıştı. Bu yarışlarda da deneme süresini en iyi şekilde geçerek iyi bir performans sergileyen Albon; 2020 Red Bull koltuğunu kaparak yarışlarda kendini göstermeye başladı.

Yılın Çaylak Ödülünü Kaptı

Geçtiğimiz günlerde yapılan ödül töreni ile birlikte yılın çaylağı ödülünü kapan Albon; artık kendisinin takım içerisinde beklentilerinin de farkında olan Albon; belirlenen bu beklentilere karşı çaba sarfedip Red Bull markası ile de şampiyonluk kazanacağını belirtti.  Geçtiğimiz yıl yapılan mücadelelerde memnun olduğunun altını çizen Albon, iyi olduğum alanların farkında olduğum kadar kötü yanlarımı da biliyorum. Kötü yanlarımın üstüne koyarak, kusurlarımı en aza indirgeyip Red Bull’a yakışır bir pilot olma konusunda çalıştığını açıkladı.

Bana verilen çaylak ödülüne güvenerek, “ ben bir çaylağım “ demek istemediğini belirten Albon; her hafta sonu kendime daha fazla bir şeyler katarak sadece hızlı olmak istediğinin altını çizdi. Geçen yılın üstüne bu yılda Red Bull ile daha fazla şey öğrenmek istediğini belirten Albon, her şey ilk yıl gibi kusursuz gider temellisinde bulunarak, konuşmasını tamamladı.

Exit mobile version