Site icon Dijital Tekerlek

AC Yeni Cobra Series 4 – Electric modelini bizlerle tanıştırdı

AC Yeni Cobra Series 4 – Electric modelini bizlerle tanıştırdı 4

Efsanevi AC Cars’ın yeniden doğuşu, AC Cobra Series 4 – Electric modelinin piyasaya sürülmesiyle devam ediyor; “AC Superblower yeni dünya için güncellendi.”

Efsanevi stili ve mirası emisyonsuz modern bir aktarma organı ile birleştiren yeni elektrikli süper otomobil, AC’nin modern gün canlanmasına öncülük eden içten yanmalı motorlu otomobil AC Cobra 378 Superblower MkIV‘den ilham aldı.

AC Cobra Series 4 – Electric teknik özellikleri

Elektrikli model, AC’nin teknik ortağı olan Derby merkezli Falcon Electic ile birlikte geliştirildi. 54-kWh pil paketinden 616 beygir gücüne eşdeğer ve 995 Nm tork sağlıyor ve bu da 3,8 saniyelik 0-100 değeri oluşturuyor ki bu iyi bir değer. Menzil makul bir 200 mil (322 kilometre) iken, tüm paket 1.190 kg‘dan daha hafif.

AC’nin yeniden canlanmasının arkasındaki adam Alan Lubinsky, “Olağanüstü verimli elektrikli AC Kobralarının yürüyüşü şimdi hız kazanıyor” dedi.

AC yeni Series 4 uygunsa biz de alalım

168.000 £ (yaklaşık 223.300 $ ve şu anki kurda Türk Lirası ile ciddi bir sayı demek oluyor) tutacak olan AC Cobra Series 4 için sipariş defterleri açıldı. Teslimatların 2021 yazında başlayacağı belirtiliyor. Heyecanla bekliyoruz!

Polaris Slingshot: Acun Ilıcalı’nın 3 Tekerlekli Aracı

Exit mobile version