Site icon Dijital Tekerlek

ABT Sportsline imzalı Audi SQ7 bizlerle

ABT Sportsline imzalı Audi SQ7 bizlerle 9

ABT Sportsline tarafından yapılan geliştirmeler sonucu oluşan Audi SQ7 modeli oldukça dikkat çekici görünmekte. Modelin detaylarına gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Audi SQ7 modeli bildiğimiz gibi ucuz bir SUV modeli değil. Fakat sunduğu performans ile birlikte adeta fiyatını unutturur nitelikte bir model. Ayrıca modelin ABT Sportsline tarafından aldığı geliştirmeler ile birlikte oldukça çekici bir hal almakta.

ABT Sportsline Audi SQ7 teknik özellikleri

Modelde motor tarafında 4.0 litrelik twin-turbo V8 motor mevcut. Bu sayede motor 500 beygir güce, 760 Nm tork değerine sahip. Ayrıca modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 4.3 saniye. Aslında baktığımız zaman bu değerler oldukça iyi görünmekte. Fakat daha fazla güce sahip olmak istendiği vakit devreye ABT Sportsline devreye girmekte.

ABT Sportsline model üzerinde bir süre çalıştı. Sonrasında ise marka, modele uygun geniş bir gövde kiti ve daha fazla güç sağlamak ile birlikte tekerlek tarafında da özelleştirmeler sunmakta.

İlk olarak gövde kitine bakarsak; ön tampon için olan eklentiler, çamurluk uzantıları, kapı şeridi eklentileri, arka kısımdaki eklentiler ve egzoz uçları oldukça agresif ve sportif bir görünüm katmakta. Ayrıca ABT tarafından bu denli geniş bir duruş istenmemesi halinde çamurluk uzantısına sahip olmayan bir gövde kiti varyantı da mevcut. Bir çok modele yakışan karbon parçalar bu tasarımda da mevcut. Özellikle karbon spoiler göze çarpmakta.

Jant tarafında gövde kitini doldurabilecek düzeyde olan 22″ boyutuna kadar yükseltme seçeneğine sahip olarak, 20″ boyutunda jantlar sunulmakta. Jantlar mat siyah HR Aero jantların yanı sıra elmas kesim detaylarına sahip mat siyah veya parlak siyah renginde GR jant seçeneği de mevcut. Ayrıca performans olarak zirveyi görmek isterseniz Yüksek Performanslı HR-F jantları tercih edebilirsiniz.

Elbette değişimler sadece dışarda yer almamakta. İç kısımda olan değişimlerde mevcut. Özellikle karbon fiber ön panel kılıfları ve koltuk arkasındaki parçalar oldukça dikkat çekici. Adeta imza niteliğinde olan ABT çalıştırma tuşunun kapağı da oldukça güzel bir detay.

Son olarak ABT tarafından yapılan açıklamada modelin motor tarafında herhangi bir uygulama yapılmadığını stok kalınmasının tercih edildiği yer almakta.

ABT Sportsline tarafından yapılan Audi RS6 tasarımının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version