Site icon Dijital Tekerlek

Abarth 695 Esseesse resmi olarak tanıtıldı

Abarth 695 Esseesse resmi olarak tanıtıldı 17

İtalyan otomobil üreticisinin kompakt hot hatchback modeli Abarth 695 Esseesse modeli piyasaya sürüldü. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Sınırlı sayıda üretilen versiyon bazı hafif paneller ve ekstra aerodinamik parçalar ile birlikte markanın en hızlı modellerinden birisi. Bununla birlikte model 695 adet Scorpion siyahı ve 695 adet Campovolo grisi olmak üzere toplamda 1390 adetle sınırlı olacak.

Abarth 695 Esseesse tasarımı

Model jant tarafında 17″ boyutunda beyaz alaşımlı jantlara sahip. Bununla birlikte modelde yükseltilen FSD amortisörler, kırmızı Brembo fren kaliperler, ön ayırıcı ve beyaz detaylı arka difüzör mevcut. Ayrıca modelde standart Abarth 595 Competizione modeline göre 10 kilogram tasarruf sağlayan; Akrapovic egzoz sistemi ve alüminyum motor kaputu mevcut.

Model, 695 70th Anniversario modelinde gördüğümüz manuel olarak ayarlanabilen bagaj kapağı spoylere sahip. Bu kanat modele ekstra 42 kilogram bastırma kuvveti sunabiliyor. Ayrıca kanatın açısı sıfırdan 60 dereceye kadar ayarlanabiliyor.

İç tarafta bizleri bir çift Sabelt koltuklar bekliyor. Bununla birlikte vites topuzunda da karbon fiber malzeme mevcut. Modelin gösterge paneli Alcantara detaylara sahip. Ayrıca yolcu tarafında lazer kesimli modele özgü rozet mevcut.

Teknik özellikleri

Motor tarafında bizleri 1.4 litrelik turbo şarjlı dört silindirli motor bekliyor. Bununla birlikte model 178 beygir güce, 250 Nm tork değerine sahip. Modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 6.7 saniye. Ayrıca model şanzıman tarafında, beş ileri manuel şanzıman ile sunulacak.

Son olarak modelin fiyatı henüz onaylanmış değil. Fakat modelin 695 70th Anniversario modeli gibi 30.000 Sterlin üzerinde bir fiyat etiketine sahip.

“Taşıt alımlarında kredi vadesi kısaldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version