Site icon Dijital Tekerlek

9.350 Sterlin değerinde Hot Wheels: Mercedes 300SL!

Şimdiye kadar üretilen en pahalı Hot Wheels oyuncaklarından olan Mercedes 300SL bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

1:64 ölçekli olan Mercedes-Benz 300SL Gullwing oldukça nadir ve ayrıntılı olarak üretiliyor. Bununla birlikte yaklaşık 9350 Sterlinlik fiyat etiketine sahip olan model, 1:1 ölçekli Dacia Sandero’dan yalnızca 500 Sterlin daha ucuz.

Alınması halinde swith metal alet kutusu içerisinde sunulan model, akıllı bir vitrin ile sunuluyor. Bununla birlik bu kutu içerisinde modelin yanında bizleri; IWC Pilot’s Watch Chronograph Edition saati bekliyor. Yine de saate nazaran dikkatleri çeken taraf elbette Mercedes 300SL.

Hot Wheels modelin detayları ile ilgili olarak şu cümleleri kullandı;

“Bu özel Hot Wheels modeli Hot Wheels tasarım ekibi tarafından yaratıldı,”

Manson Cheung tarafından şekillendirildi ve detaylandırıldı ve grafikler Steve Vandervate ve IWC tasarımcısı Nicholas Schmidt tarafından yapıldı. Şimdiye kadar yapılmış en ayrıntılı 1:64’üncü Hot Wheels modellerinden biri.”

Modelin kapıları açılabilir bir yapıda. Bu sayede modelin iç mekanını detaylı olarak görmek mümkün. Ayrıca modelde yer alan rollcage, ışık ve çıkartma detayları da oldukça güzel görünüyor. Modelin üzerinde gerçekten inanılmaz bir emek mevcut. Bu nedenle koleksiyoncuların ilgisi şimdiden bu set için oldukça yüksek.

Son olarak, ‘IWC x Hot Wheels Racing Works’ setlerinden yalnızca 50 adet üretilip özel olarak numaralandırılacak.

“2022 Lexus LC Black Inspiration resmi olarak tanıtıldı” başlıklı yazımızın detaylarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version