Site icon Dijital Tekerlek

2023 Volkswagen Amarok dizel seçeneğini korumaya devam ediyor

2023 Volkswagen Amarok modeline ilişkin arka tarafın görseli resmi olarak paylaşıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Geçtiğimiz hafta sızdırılan görüntü ile beraber çevrimiçi olarak paylaşılan görsel, Amarok modelinin arka tarafına ilişkin birçok detayı bizlere gösteriyor. Bununla birlikte Amarok, LED farlarla standart olarak kullanıcılara sunulurken; daha üst donanım paketlerinde otomatik olarak ayarlanan matrif farlar kullanıcılara sunulacak.

Ford tarafıyla yapılan ortaklaşa çalışmalar ile beraber kullanıcıların en büyük korkusu olan her iki modelin tasarımsal anlamda benzer olup olmayacağı sorusuydu. Bununla birlikte sızdırılan görüntü ile beraber en azından arka tarafın benzersiz görünümde olacağı doğrulanıyor.

Arka tarafta yazan büyük Amarok yazısı, Volkswagen tarafının diğer ürünlerinde de kullanmış olduğu tasarım detayı ile aynı şekilde. Ancak bu yazının gerek boyutu gerekse tasarımının Amarok modelinin boyutlarına göre olduğunu söylemek gerek.

2023 Volkswagen Amarok için teknik tarafta detaylar belli mi?

Paylaşılan video içerisindeki son kare ile beraber ekrana yansıyan V6 rozeti ile beraber, motor seçeneği tarafında V6 motor seçeneğinin sunulacağını söylemek mümkün. Bununla birlikte Volkswagen-Ford işbirliği ile beraber; Ford Ranger tarafında kullanılan tamamen yeni 3.0 litrelik V6 turbo dizel motorun Amarok modelinde de kullanılabileceği ihtimali akıllara geliyor. Ancak bu ihtimalin doğruluk oranına ilişkin herhangi bir veriye henüz sahip değiliz. Ayrıca sağ altta gördüğümüz 4Motion rozeti ile beraber otomobilin dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olacağını gösteriyor.

Son olarak teknik tarafta modele ilişkin herhangi bir bilgi henüz paylaşılmazken; otomobile ilişkin en doğru bilgilere 7 Temmuz’da yapılacak olan resmi lansman ile ulaşabileceğiz.

“Honda tarafında beklenmeyen üretim verileri”

Exit mobile version