Site icon Dijital Tekerlek

2023 Mini Electric prototip testlerde

2023 Mini Electric kamuflaja sarılı ve özel kaplamaları ile test halindeyken paylaşıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Yenilenen modelin son üretim tasarımı ve makyajının detayları belli oranda paylaşılan görseller ile kamuoyuna duyuruldu. Bununla birlikte modelin daha geniş bir duruşa, daha kısa bir ön çıkıntıya, daha büyük tekerleklere ve daha uzun dingil mesafesine sahip olduğunu söylemek mümkün. Ek olarak paylaşılan iç yaşam alanına ilişkin görüntüye baktığımızda ise; tasarımın daha minimalist bir hale dönüşebileceğini söylemek mümkün. Ayrıca modelde merkezi konsolda geleneksel hız göstergesi yerine, oldukça büyük bir yuvarlak dokunmatik ekran bizleri bekliyor. Bu ekranın hemen altında bulunan fiziki kontrol grubu ile bir çok kontrole kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Model önceki nesle göre daha sessiz ve daha oturmuş bir duruşa sahip olduğunu söylemek mümkün. Bununla birlikte sorumlu mühendis Klaus Bramer; test aracının elektrikli hidrolik direksiyonunun süreç içerisinde daha da geliştirileceğini özellikle belirtti. Bramer, aracın yol tutuşununda iyileşmesi gerektiğini belirtirken; esasen yerleşik çekiş kontrol sistemine sahip yeni bir motor ile yeni nesil bir çekiş sisteminin kullanılacağını belirtti.

Son olarak 2023 Mini Electric alacağı güncellemeler ile beraber segmentinde rekabeti körüklemesi hedefleniyor.

“2022 Maserati Grecale resmi olarak tanıtıldı”

Exit mobile version