Site icon Dijital Tekerlek

2023 Kia Soul yenileniyor!

Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, 2023 Kia Soul modelini resmi olarak duyurdu. Modelin detaylarına gelin beraber haberimizde göz atalım.

Kalabalık şehirler için oldukça güzel bir seçenek olarak küçük şehir otomobili Soul, yeni motor seçenekleri ile dikkatleri toplamayı başardı. Bununla birlikte tasarım tarafında da yeniliklere sahip olan model, markanın güncel tasarım diline adapte oluyor.

2023 Kia Soul teknik özellikleri

2023 Kia Soul motor tarafinda beklenmedik bir şekilde; 2.0 litrelik atmosferik benzinli motor ile kullanıcılara sunuluyor. Sahip olduğu motor ile beraber 147 beygir güç, 178Nm tork üretebilen model; gücünü yola otomatik şanzıman ile aktarabiliyor. Teknolojik anlamda da geliştirilen model LX, S, EX, GT-Line ve GT Line Tech donanım seviyeleri ile oldukça geniş bir kitleye hitap etmeyi hedefliyor. Ayrıca bu donanım seviyeleri ile beraber önceden opsiyonel olarak sunulan bazı özellikler standart olarak kullanıcılara sunuluyor:

2023 Kia Soul tasarımı

Tasarım noktasında keskin hatlara sahip olan modelin ince sis yapısı dikkatlerden kaçmıyor. Bununla birlikte yenilenen ön ızgara ile beraber markanın güncel tasarım dili yakalanabiliyor. Arka tarafa baktığımızda; bagaj camından köşelere kadar uzanan stoplar ve tek çıkışlı egzoz sistemi ile sportif bir duruş bizleri bekliyor.

İç yaşam alanında ihtiyaçlara yönelik geliştirilen bir kurulum kullanıcılara sunuluyor. Bu kurulum ile beraber kolay kullanım ile beraber bir çok ihtiyaç direkt olarak karşılanabiliyor. 10.25″ boyutundaki multimedya ekranı ile bir çok kontrole ulaşım sağlanırken; dijital klima, kablosuz şarj ve USB portları gibi bir çok teknolojik detayda bizleri bekliyor. Renkli cam tavanın belirli bir oranda açılıyor olması da iç yaşam alanını ferahlatabiliyor. Ayrıca yeni Soul modelinin Harman Kardon ses sistemi, ısıtmalı koltuk ve elektronik park freni gibi oldukça güçlü bir opsiyon listesine sahip olduğunu da belirtmek gerekiyor.

“Mazda Vision Coupe yerine hedefler SUV pazarı”

Exit mobile version