Site icon Dijital Tekerlek

2023 Hyundai Kona kamuflajlı olarak görüntülendi

2023 Hyundai Kona test sürüşünde yoğun kamuflaj ile kameralara yakalandı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Güney Koreli otomobil üreticisinin kompakt SUV segmentindeki iddiasını yansıtan Hyundai Kona modelinin en büyük rakibi kardeşi olarak tanımlayabileceğimiz Kia Niro. Segment içerisindeki bu rekabetin ikinci nesil Kona ile canlanması bekleniyor.

2023 Hyundai Kona teknik özellikleri

Platform tarafında Kia Niro modelinde gördüğümüz en yeni K3 platformuna geçiş yapması beklenen model; bu platform ile çok daha pratik olmayı hedefliyor. Bununla birlikte otomobilin 1.6 litrelik benzinli motor ve elektrik motorunu besleyen 1.32 kWh pile sahip hibrit versiyon ve tamamen elektrikli versiyon ile kullanıcılara sunulması bekleniyor. Hibrit versiyonun yaklaşık olarak 139 beygir olması oldukça muhtemel.

Yeni platform ve güncellenen kurulum ile beraber otomobilin bagaj hacmi 332 litreden 400 litrenin üzerine çıkacak. Bu sayede otomobilin kabin alanı ve pratikliği olumlı etkilenecek.

2023 Hyundai Kona tasarımı

Kona kendine özgü tasarımını ikinci nesilde de devam ettirecek. Bununla birlikte modelin ön hattında tam genişlikte LED bir ışık çubuğu bizleri bekliyor. Tasarımı birleştiren bu far, tamponun uç kısımlarına eklenecek yeni detaylar ve birinci nesildeki tasarımı güncelleyerek otomobilin ön yüzünü oluşturacak.

İç yaşam alanında da dış tarafta gördüğümüz güncellemelerin paralelinde tasarım değişiklikleri kullanıcılara sunulacak. Bununla birlikte otomobilde Ioniq 5 modelinde gördüğümüz bir çok yeni detayın kullanılması bekleniyor. Dijital gösterge paneli ve bilgi-eğlence sistemi için otomobilde iki adet 10.25″ boyutunda ekran kullanıcılara sunulacak.

“TEMSA LD SB E modeli IAA Transportation fuarında tanıtıldı”

Exit mobile version