Site icon Dijital Tekerlek

2023 Honda Civic Type R bilgisayar ortamında kamuflajından kurtuldu

Geçtiğimiz hafta kırmızı kamuflajı ile test halindeyken görüntülenen 2023 Honda Civic Type R modelinin bilgisayar ortamında render görüntüleri alındı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Honda tarafının 2022 yılından önce piyasaya sürmeyi planlamadığı Type-R modeli büyük bir merakla bekleniyor. Bununla birlikte modelin sevenleri yeni tasarımı merakla bekliyor. Oldukça popüler olan hothatch sınıfında yer alıyor. Hem günlük hayatta hem de piste odaklı otomobilleri seven kullanıcıların tercih ettiği segment içerisinde; son yıllarda oldukça güzel modeller geliştiriliyor.

Bilgisayar ortamında kamuflajı soyulan model genel anlamda önceki nesle göre daha sade bir tasarıma sahip. Fakat modelin bu sade tasarımı sportif olmadığı anlamına gelmiyor. Gerek duruşu gerekse detayları ile oldukça agresif bir görünüm bizlerle. Bununla birlikte modelin yeni nesil Honda-Acura tasarım diline sahip olduğunu belirtmek gerekiyor.

Bir çok farklı tahmin yapılırken bu tahminlerin en dikkat çekeni; modelin dört çeker çekiş sistemi ile hibrit güç aktarma organlarının kullanılacağı yönünde. Fakat gerçekçi tahminler güç aktarma organları tarafında turboşarjlı 2.0 litrelik motora sahip olması yönünde. Bu motor ile modelin 306 beygir güç, 400Nm tork üretebilmesi oldukça yüksek ihtimal.

Son olarak, 2023 Honda Civic Type R modelinin haberimizde yer alan görselleri sevenler tarafından yapılan bir render çalışması olup, herhangi bir onaya sahip değil.

“2022 Honda Civic Type R test halindeyken görüntülendi”

Exit mobile version