Site icon Dijital Tekerlek

2023 BMW X1 M35i modeli ilk kez görüntülendi

M departmanı tarafından geliştirilen 2023 BMW X1 M35i modeli ilk kez kameralara yakalandı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

AMG GLA 35 modeli ile rekabet edebilmek için geliştirilen; X1 M35i modeli kamuflajlı olarak görüntülendi. Günümüzde neredeyse, her segmentte gördüğümüz; performanslı varyanta sahip modeller arasında X1 ailesi de dahil oluyor.

2023 BMW X1 M35i teknik özellikleri

Model, yeni 1 Serisi hatchback modelinde gördüğümüz UKL 2 platformu üzerine inşa ediliyor. Bununla birlikte motor tarafında bizleri 2.0 litrelik dört silindirli turboşarjlı benzinli bir motor bekliyor. Modelin bu motor ile 302 beygir güce, 450Nm tork değerine sahip olması bekleniyor. Bu gücün yola aktarımının ise sekiz vitesli otomatik bir şanzıman aracılığıyla sağlanması planlanıyor. Ayrıca modelin xDrive dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olması oldukça yüksek ihtimal.

2023 BMW X1 M35i tasarımı

Görüntülenen model oldukça yoğun bir kamuflaja sahip olsa dahi; belli başlı değişiklikler direkt olarak gözlere çarpabiliyor. Standart X1 modeli ile aynı kalın dikey şeritlere sahip olan model yeni nesil büyük böbrek ızgaralara da sahip. Bununla birlikte daha agresif olan tamponlar muhtemelen M Sport paketinde gördüğümüz tampon tasarımıyla aynı tasarıma sahip.

Farlara baktığımızda yeni nesil C şeklinde çalışan LED farlar bizleri bekliyor. Bununla birlikte Michelin Pilot Sport 4 S lastikleri ile donatılan model; iki tonlu elmas kesimli bir jant tasarımına da sahip. Bu jantlar ile modelin standart modelden oldukça güzel ayrıştığını da belirtmek gerekiyor.

Peki ya iç yaşam alanı?

İç tarafta geçtiğimiz haftalarda tanıtılan; BMW 2 Serisi Active Tourer modelinde gördüğümüz yeni nesi gösterge paneli tasarımı kullanılabilir. Bununla birlikte modelin yeni iDrive 8 bilgi-eğlence sistemine sahip olması bekleniyor. Ayrıca daha sportif olması nedeniyle iç tarafta spor direksiyon simidi ve daha sportif koltukların olması da oldukça yüksek ihtimal.

“Efsanevi Renault 4 modeli Suite N°4 ile geleceğe uzanıyor”

Exit mobile version