Site icon Dijital Tekerlek

2023 BMW 1 Serisi kamuflaj ile görüntülendi

Makyajlı 2023 BMW 1 Serisi piyasaya sürülmeden önce M135i versiyonu ile görüntülendi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

BMW tarafında üçüncü nesil 1 Serisinin güncellenen hali kamuflajlı olarak kameralara yakalandı. Hot hatch M135i versiyonu ile görüntülenen makyajlı model, dörtlü egzoz çıkışı ile oldukça sportif bir genel duruşa sahip. Ancak bu egzoz çıkışlarının M135i versiyonuna özgü olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.

2023 BMW 1 Serisi tasarımı

İlk bakışta yeni 2 Serisi coupe modeline göre daha geniş ızgaralara sahip olan model; daha büyük bir alt ızgaraya sahip. Bununla birlikte modelin arka stoplarının yenilendiğini söylememiz mümkün. Kamufaj içerisinde görüntülenen arka spoyler, makyaj operasyonundan etkilenen parçalar arasında yer alıyor.

Yeni 2 Serisinde gördüğümüz; 12.3″ boyutundaki dijital sürücü ekran ve 10.25″ boyutundaki dokunmatik ekran yeni 1 Serisi ile kullanıcılara sunulacak. Bununla birlikte yeni sistem ile beraber döner iDrive kumandası da kurulumdan kaldırılacak. Vites kolu ise küçük bir çıkıntı içerisine yerleştirilen alan ile sağlanacak.

2023 BMW 1 Serisi teknik özellikleri

Halihazırda 301 beygirlik güce sahip olan M135i, Audi RS 3 ve Mercedes-AMG 45 S modelleri ile rekabetine devam edecek. Bununla birlikte yeni nesil 1 Serisi ile önden çekişli hale gelen modelin güçlü versiyonu M135i dört tekerlekten çekiş sistemine sahip. Platform tarafında X1 SUV ile aynı platforma sahip olan model, plug-in hibrit güç aktarmalarına da sahip.

Kurulum noktasında üç ve dört silindirli benzinli ve dizel motor olmak üzere 3 farklı seçeneğe sahip olan modelin; platformu itibariyle tamamen elektrikli bir dönüşüme tabii tutulabileceğini söylemek gerekiyor.

Exit mobile version