Site icon Dijital Tekerlek

2022 Volvo XC60 daha keskin ve daha akıllı geliyor

2022 Volvo XC60 daha keskin ve daha akıllı geliyor 15

Volvo tarafının oldukça sevilen modelleri arasında yer alan 2022 Volvo XC60 modeli yeni detayları ile bizlerle.

Amerika Birleşik Devletleri için verilere bakıldığında Volvo tarafının sattığı araçların yüzde 80 gibi yüksek kısmı SUV. Bu sayede markanın hangi modellerinin dikkat çektiğini anlamak mümkün. Elbette Volvo tarafı da bunun farkında. Zaten bununla birlikte marka XC60 ve XC40 gibi modellerine oldukça yüksek önem vermekte.

Markanın geçtiğimiz sene XC60 modelinin satış miktarına baktığımız vakit ise; 200.000 adet sattığını görmekteyiz. Bununla birlikte marka tercihi oldukça yüksek olan modeli ile ilgili birkaç yeni güncelleme getireceğini belirtmekte.

Bu gelişmelerin en önemlisi belki de entegre olacak Google işbirliği. Bu iş birlik sayesinde model öncesine nazaran çok daha akıllı bir bilgi-eğlence sistemine sahip olacak. Ayrıca marka güvenlik tarafına da halen çok önem vermekte. Bu sayede sürücü destek sistemlerinin hem teknolojik, hemde tasarım anlamında güncellemekte.

Marka sunacağı yeni bilgi eğlence sistemi ile birlikte birçok Google hizmetlerini rahat rahat kullanabileceğiniz bir Dijital Hizmetler Paketinin de sunulacağını belirtmekte.

2022 Volvo XC60 tasarımı

Modelin tasarım tarafında ilk olarak dış tasarıma bakarsak eğer; güncellenen ön ızgara, yeniden tasarlanan ön tampon direkt dikkatleri çekmekte. Ayrıca yeni renk ve jant-lastik seçeneklerinin de getirilmesi planlanmakta.

İç tasarımda ise marka zaten sakin ve net tasarım çizgisi ile birçok kişinin beğenisini kazanmış halde. Bu tasarıma devam ederken iç yaşam alanını da bir nebze büyütmekte.

Son olarak 2022 Volvo XC60 modelinin Mayıs ayının sonunda üretime girmesi planlanmakta. Fiyat konusunda da herhangi bir bilgi henüz paylaşılmamakta.

Exit mobile version