Site icon Dijital Tekerlek

2022 Volkswagen T-Roc makyajı karşımızda

2022 Volkswagen T-Roc makyajı karşımızda 16

2022 Volkswagen T-Roc modeli son testlerinde kameralara yakalandı. Makyajın detaylarına gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Kameralara yakalanan model hem standart hem de R-Line donanım paketini gözler önüne seriyor. Bununla birlikte Golf tabanlı SUV modeli aldığı makyaj ile birlikte kullanıcıların ihtiyaçlarını daha iyi karşılamayı hedefliyor.

Tasarım detayları

Modele baktığımız vakit dikkatleri ilk olarak yeni LED farlar çekiyor. Bununla birlikte arka tarafta da yeni animasyonlara sahip bazı yeni arka lamba grafikleri yansıtılıyor. Izgara tarafında model çift çubuklu kurulumun yerine tek çubuklu bir ızgaraya sahip. Ayrıca daha kalın bir krom ızgara çerçevesi ve lambaların altında yer alan bir çift daha uzun hava girişi mevcut. R-Line donanımında ise daha agresif bir tampon tasarımı ile birlikte belirgin bir ön ayırıcı bizleri bekliyor.

İç tarafta yüksek ihtimalle; “Merhaba Volkswagen ses kontrolüne sahip, kablosuz özelliklere sahip bir bilgi-eğlence sistemi sunulacak. Bununla birlikte modelde 10.25″ boyutunda dokunmatik ekran ile birlikte 10″ boyutunda dijital gösterge sunulacak.

2022 Volkswagen T-Roc teknik özellikleri

Modelin motor tarafında dört farklı seçenek ile kullanıcılara sunulacak. İlk motor seçeneği; 48 voltluk desteğe sahip olan, 148 beygir güce sahip, 1.5 litrelik yarı hibrit benzinli motor. Bu motor ile birlikte lityum iyon pil paketi modelde sunuluyor. İkinci olarak model 1.0 litrelik turbo şarjlı motor ile sunuluyor. Bu motor ile birlikte model 108 veya 126 beygirlik versiyonlara sahip olacak. Dizel olarak ise model 148 beygir güç üretebilen 2.0 litrelik bir motor seçeneğine sahip. Bu dizel ve 1.5 litrelik motor seçeneği ile birlikte model yedi vitesli DSG otomatik şanzıman ile birlikte sunulacak. Son olarak model T-Roc eHybrid isimli 1.4 litrelik turbo şarjlı benzinli motor ve elektrik motoru ile birlikte çalışan 13kWh değerine pil kurulumuyla birlikte sunulması bekleniyor.

eHybrid isimli versiyonun altı vitesli otomatik şanzıman ile gücü ön tekerleklere iletebilecek. Bununla birlikte model totalde 201 beygir güce, 350Nm tork değerine sahip olacak. Ayrıca model saf elektrik gücüyle birlikte 72 kilometre yol alabilecek.

Son olarak 2022 yılının ortasında gerçekleşmesi beklenen makyajlı T-Roc modelinin detaylarının; resmi olarak bu yılın sonundan önce açıklanması bekleniyor.

“Yeni Volkswagen ID.Buzz modeli görüntülendi” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version