Site icon Dijital Tekerlek

2022 Volkswagen Polo GTI makyajlı olarak görüntülendi

2022 Volkswagen Polo GTI makyajlı olarak görüntülendi 9

2022 Volkswagen Polo GTI modelinin makyajlı versiyonu piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Kamuflajlı olarak kameralara yakalanan Polo GTI modeli dikkatleri çekiyor. Bununla birlikte modelin en büyük rakiplerinin Ford Fiesta ST ve yeni Hyundai i20 N modelinin olması bekleniyor.

2022 Volkswagen Polo GTI tasarımı

Model Golf GTI modelinden bir çok tasarım detayını bünyesinde barındırıyor. Bununla birlikte model hem ön tampon hem de petek ızgara, tam genişlikte LED ışık çubuğu ve yeniden şekillenen LED farları ile Golf GTI modelini anımsatmakta.

Arka tarafa baktığımız vakit bizleri; taraklı bir arka tampon bekliyor. Bununla birlikte standart Polo ile aynı olan bazı yeni arka lambalar modelde yer alıyor. Fakat belirtmek gerekir ki modele aldanmamak gerekiyor çünkü model halen kamuflajlı olarak görüntülenebilmekte.

İç tarafta modelin fiziksel düğmeler yerine dokunmaya duyarlı kaydırıcılara ve GTI logolu yeni bir spor direksiyon simidine sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte modelde 10.25″ dijital gösterge paneli ve 9.2″ boyutunda bilgi-eğlence sistemi yer alacak.

2022 Volkswagen Polo GTI teknik özellikleri

Modelin motor tarafında eski model ile aynı olan 2.0 litrelik turbo şarjlı benzinli motor bizleri bekliyor. Fakat Volkswagen modelin güç çıkışını henüz açıklamadı. Hatırlamak gerekirse eski model aynı motor ile 197 beygir güç üretebiliyordu.

Şanzıman tarafında model yedi vitesli çift debriyajlı otomatik şanzımana sahip. Bununla birlikte modelin bazı pazarlarda altı ile manuel vites seçeneği ile de sunulması planlanıyor.

Son olarak marka ,otomobilin tasarım taslağıyla beklentiyi oluşturmaya başladı. Bununla birlikte modelin bu ayın sonlarında tanıtılması planlanıyor.

“2021 Peugeot 308 SW modeli PHEV olarak geliyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version