Site icon Dijital Tekerlek

2022 Volkswagen ID.5 donanım paketleri açıklandı

2022 Volkswagen ID.5 modeline ilişkin fiyatlandırma ve teknik özellik ayrıntıları açıklandı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Volkswagen elektrikli SUV modeli ID.5 için Tech, Max ve GTX donanım seviyelerini siparişlere açtı. Bununla birlikte ID.5 coupe-SUV İngiltere’de 50.550 sterlinden başlayan fiyatlar ile sipariş edilebiliyor. Model hem fiyatıyla, hem de sunduğu özellikler itibariyle Kia EV6 ve Audi Q4 e-tron Sportback gibi modeller ile rekabet edecek.

2022 Volkswagen ID.5 teknik özellikleri

Model, Alman otomobil üreticisi tarafından oldukça sevilen MEB platformu üzerine inşa ediliyor. Bununla birlikte modelin pil paketi tarafında 77kWh değerindeki bataryası tüm modellerde standart olarak sunuluyor. Aerodinamik açıdan 0.26Cd değerindeki katsayı değeri de oldukça iyi bir seviyede. Ayrıca modelin sahip olduğu batarya ve başarılı tasarımı ile 519 kilometre menzili kullanıcısına sunabildiğini belirtmek gerek.

Giriş seviyesinde tek bir elektrikli motora sahip olan model; 172 beygir güç üretebiliyor. Bu motor ile modelin 0-100 km/s hızlanma süresi ise 10.4 saniye seviyesinde.

Sportif GTX modelinde ise iki adet elektrikli motor bulunurken bu motorlar; 295 beygir güç üretebiliyor. Model bu gücü yola diğer versiyonlardan farklı olarak dört tekerlekten çekiş sistemi ile yola aktarıyor. Modelin 0-100 km/s hızlanma süresi ise 6.3 saniye seviyesinde inmekte.

2022 Volkswagen ID.5 donanım seviyeleri

Tech

Tech donanım paketi ile model 50.550 sterlinden başlayan bir fiyat etiketine sahip. Bununla birlikte Tech paketi ile kullanıcılara; D Light LED matris farlar, Volkswagen’in Travel Assist güvenlik sistemi, elektrikli bagaj kapağı, üç bölgeli klima kontrolü, artırılmış gerçeklik baş üstü ekranı ve 12 yönlü ayarlanabilir koltuklar sunuluyor.

Max

Max donanım paketine geldiğimizde fiyat 54.050 sterlin seviyesinden başlıyor. Bununla birlikte Max donanım seviyesinde kullanıcılara; 20 inç alaşım jantlar, birinci sınıf spor koltuklar, daha verimli bir ısı pompası ve dinamik şasi kontrolü, aşamalı direksiyon ve sürüş profili seçimini içeren bir spor sürüş paketi sunuluyor.

GTX

En üst seviye olan GTX seviyesinde ise başlangıç fiyatı 58.640 sterlin seviyesinde. GTX paketi ile kullanıcılara; Donanım, daha sportif 20″ boyutundaki alaşımlı jantlar, tavan çerçevesi ve C sütunlarında parlak yüzeyler, kırmızı koltuk döşemesi, koyu mavi suni deri kapı panelleri ve GTX markalı kapı eşiği koruyucuları sunuluyor.

“Bentley Beyond100 stratejisi hız kazanıyor”

Exit mobile version