Site icon Dijital Tekerlek

2022 Toyota RAV4 Adventure resmi olarak tanıtıldı!

Toyota, dış mekanlara uyum sağlayanlara hitap eden yeni 2022 Toyota RAV4 Adventure modelini tanıttı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Yeni versiyon standart modele göre tasarım tarafında oldukça farklı. Bununla birlikte Japon otomobil üreticisi yeni versiyon ile birlikte kullanıcılara, aynı motor seçenekleri ile yepyeni bir tema sunuyor.

2022 Toyota RAV4 Adventure tasarımı

Modelin tasarımına baktığımız vakit bizleri; 19″ boyutunda mat gri yeni jantlar bekliyor. Bununla birlikte daha geniş çamurluklar ve heybetli siyah radyatör ızgarası ile model oldukça geniş görünen bir tasarıma sahip. Modelin ön tamponu sis lambaları ile birlikte daha agresif görünüyor. Ayrıca arka tarafa baktığımızda; yeni bir gümüş kızak detayı göze çarpıyor.

İç yaşam alanı tarafında modelin kapı eşiklerinde kontrast oluşturan turuncu dikişler mevcut. Bununla birlikte model özel kapitone sentetik deri döşemeye sahip. Standart modelde bulunan 8″ boyutunda bilgi-eğlence sistemi de kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca iç tarafta elektrikli ayarlanabilen yolcu koltuğu, arkadan aydınlatmalı elektrikli cam anahtarları ve yeni USB-C şarj bağlantı noktaları mevcut.

2022 Toyota RAV4 Adventure teknik özellikleri

Motor tarafında bizleri; 2.5 litrelik dört silindirli benzinli-hibrit motor bekliyor. Bununla birlikte otomobil arka aksına yerleştirdiği elektrik motoru ile birlikte dört çeker çekiş sistemine sahip. Her iki motor ile birlikte model totalde 219 beygir güç üretebiliyor. Ayrıca model gücünü CVT şanzıman aracılığıyla yola aktarıyor.

Yeni versiyon ile birlikte modelde projektör tarzı LED farlar ve LED ön sis farları mevcut. Ayrıca modelin 1650 kilogram çekme kapasitesine sahip olduğunu da belirtmek gerek.

Son olarak Toyota, model ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu;

“Bu yeni versiyon, Toyota’nın hibrit elektrik teknolojisinin performans ve verimlilik faydalarını korurken, yaşam aşklarına alışılmışın dışında bir araç isteyen insanlara modelin pazar erişimini genişletecek”

“Aston Martin DBX S, V12 motora kavuşuyor!” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version