Site icon Dijital Tekerlek

2022 Renault Megane E-Tech elektrikli SUV modelinin iç mekanı tanıtıldı

2022 Renault Megane E-Tech elektrikli SUV modelinin iç mekanı tanıtıldı 6

2022 Renault Megane E-Tech modelinin merak edilen iç mekanı resmi olarak duyuruldu. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Captur modeli ile benzer boyutta olan Megane E-Tech modelinin iç yaşam alanı ile ilgili ilk detaylar belli oldu. Bununla birlikte belirtmek gerekir ki Fransız üretici cesurca tasarlanan modeli geçtiğimiz sene konsept olarak tanıtmıştı. Ayrıca Luca De Meo (Renault Patronu) üretim modelinin konsept ile çok yüksek oranla benzer olacağının sözünü vermişti. Konseptin ismi Megane eVision idi. Fakat Renault tarafından alınan karar ile birlikte model; tüm elektrikli otomobilleri kapsayan alt markayı kullanarak E-Tech Electric adını kullanmayı planlamakta.

Marka tarafından yayınlanan üç teaser görüntüsüne baktığımız vakit dikkatleri; Renault tarafının retro tarzda olan yeni logosu çarpmakta. Bununla birlikte diğer iki görsel ise modelin iç yaşam alanı ile ilgili.

İç tarafı yansıtan görüntülere baktığımız vakit bizleri; oldukça geniş bir dijital gösterge paneli ile oldukça güzel bütünleşen bir tasarım beklemekte. Bununla birlikte görünene göre iletim tünelinin bulunmaması sayesinde ekranın altında düşük bir depolama alanı da mevcut.

Tasarım direktörü Gilles Vidal’a göre marka “Megane E’den başlayarak iç mekanda önemli değişiklikler planlıyor”. Ayrıca marka modelin arka tarafını gösteren teaser görüntüsü ile birlikte arka far tasarımını da bizlere göstermekte.

Son olarak belirtmek gerekir ki 2022 Renault Megane E-Tech; Renault tarafının geleceğe dönüşümü planları arasında oldukça önemli bir yere sahip. Ayrıca modelin C segmenti içerisinde sunulması beklenmekte.

“2021 Audi E-Tron GT, RS E-Tron GT Avrupa’da satışa çıkıyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version