Site icon Dijital Tekerlek

2022 Renault Austral modeline ilişkin görseller paylaşıldı

Ürün gamında Renault Kadjar modelinin yerini alacak olan 2022 Renault Austral modeline ilişkin kamuflajlı görseller kamuoyu ile paylaşıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Kadjar modelinin yerini alacak olan Austral modeli; yenilenen iç mekanı, yenilenen güç aktarma organları ve özgün tasarımı ile kullanıcıları etkilemeyi hedefliyor. Bununla birlikte modelin görselleri markanın logosunu içeren kamuflaj detayları ile paylaşıldı.

Fransız otomobil üreticisi ilk etapta Fransa, İspanya ve Almanya çevresinde 2 milyon kilometrelik test rotasında test edilecek 100 araçlık filoyu yola çıkardı. Bununla birlikte Romanya tarafında ise yaklaşık 600.000 kilometrelik açık yolu kapsayacak bir testin gerçekleşeceği doğrulandı. Pistte gerçekleşecek test uzunluğu ise 1.4 milyon kilometre sürecek.

Renault tarafına göre; “Bu testler, ekiplerin yeni CMF-CD3 platformunda ve sürücü destek sistemlerinde yapılan ayarlamaları, ayrıca ses geçirmezliği ve süspansiyon sisteminin konforunu, gelecekteki müşterilerin en iyi koşullardan yararlanabilmesi için onaylamasını sağlayacak.”

2022 Renault Austral direkt olarak; Ford Kuga, Nissan Qashqai ve Volkswagen Tiguan gibi modellere rakip olarak Renault ürün gamına konumlandırılacak. Bununla birlikte tasarım tarafında Megane E-Tech elektrikli hatchback tarafından bir çok detayın görüldüğü modelde; ince ve yukarıya monte edilen LED farlar, kapaklı kaput ve kavisli ön fasya ilk dikkatleri çeken detaylar arasında yer alıyor. Ayrıca 4.5 metre uzunluğundaki model omuz çizgisi ve yüksekliği itibariyle de Megane E-Tech modelini anımsatıyor.

Son olarak Renault, Austral isminin “üreticinin Fransız kökenine sahip olduğunu ve güney yarım kürenin renklerini ve sıcaklığını çağrıştırdığını” belirtiyor.

“Yeni Mercedes Vision EQXX konsepti resmi olarak tanıtıldı!”

Exit mobile version