Site icon Dijital Tekerlek

2022 Renault Austral modelinden yeni görüntü!

2022 Renault Austral modelinden yeni görüntü! 5

En son paylaşılan teaser görüntüleri ile 2022 Renault Austral modelinin iç tasarımı bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Renault ürün gamı içerisinde Kadjar SUV modelinin yerini alacak olan Austral modelinin iç yaşam alanına ilişkin görsel resmi olarak paylaşılıyor. Paylaşılan görsel, modelin iç tasarımının nasıl görüneceğine dair ilk ipucu niteliğinde.

2022 Renault Austral iç tasarımı

Görselde oldukça fütüristik bir kurulum bizleri bekliyor Bununla birlikte görselde göze çarpan ilk ana unsur şüphesiz sürücü odaklı kokpit kurulumu. Bu kurulum içerisinde 12″ boyutunda bilgi-eğlence sistemi ve 12.3″ boyutunda dijital gösterge paneli bulunuyor. Ayrıca kapıdan başlayıp göğüs boyunca devam eden ortam aydınlatması dikkatlerden kaçmıyor.

“OpenR Link” arayüzünün de gözlerden kaçmadığını belirtmek gerekiyor. Bu sayede modelin Android Auto ve Apple CarPlay desteğine ek olarak, Google Maps ve Google arama özelliğine sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte modelin iç yaşam alanı ince ve geniş bir görünüme sahip. Dijital gösterge panelini engellemeyen sportif direksiyon simidi de genel tasarımı oldukça güzel tamamlıyor.

Son olarak Renault Tasarım Proje Direktörü Agneta Dahlgren model ile ilgili olarak; “Austral’ın yolcu kompartımanını yarattığımızda, yinelenen üç tema alan algısı, keskin tasarım ve koruyucu bir histi. Bunların tümü yüksek kalite standartlarına dayanmaktadır.” ifadesini kullandı.

“Klein Vision Aircar uçuşa elverişlilik sertifikasını kaptı” başlıklı haberimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version