Site icon Dijital Tekerlek

2022 Renault Austral kamuflajından kurtuluyor

Geçtiğimiz günlerde de paylaşılan teaser görüntüsü ile dikkatleri toplayan 2022 Renault Austral, bilgisayar ortamında kamuflajından kurtuldu. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Paylaşılan teaser görüntüsü ve test aşamalarında görüntülenen Austral modeli; internet ortamında gezen görsellere dayandırılarak kamuflajından bilgisayar ortamında kurtuldu. Bununla birlikte modelin Renault tarafının ürün yelpazesinde; üretimi sonlandırılan Kadjar SUV modelinin yerini alacağını belirtmekte fayda var.

Resmi herhangi bir onaya sahip olmayan görseller Kolesa.ru tarafından yapılan çalışmalar sonucunda oluşuyor. Bununla birlikte görsellerin kamuflajlı olarak görüntülenen modelin genel hatlarına uygun göründüğünü söylemek mümkün. Görsellerin marka tarafından herhangi bir onaya sahip olmadığını belirtirken; Austral modelinin gerçek tasarımına yalnızca resmi lansman ile ulaşabileceğimizi de hatırlatmak gerekiyor.

Açıkçası modelin genel itibariyle Megane E-Tech Electric ile birçok benzerliğe sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte model, Fransız otomobil üreticisinin güncel tasarım dilini kullanıcılara aktaracağı oldukça önemli bir model olma özelliğine de sahip. Çünkü modelin yanmalı motorlar ve hibrit kurulumlar ile satışa sunulacağını düşündüğümüzde; tercih edilme oranının elektrikli modellere göre daha yüksek olması bekleniyor.

2022 Renault Austral iç tasarımı

Görselde oldukça fütüristik bir kurulum bizleri bekliyor Bununla birlikte görselde göze çarpan ilk ana unsur şüphesiz sürücü odaklı kokpit kurulumu. Bu kurulum içerisinde 12″ boyutunda bilgi-eğlence sistemi ve 12.3″ boyutunda dijital gösterge paneli bulunuyor. Ayrıca kapıdan başlayıp göğüs boyunca devam eden ortam aydınlatması dikkatlerden kaçmıyor.

“OpenR Link” arayüzünün de gözlerden kaçmadığını belirtmek gerekiyor. Bu sayede modelin Android Auto ve Apple CarPlay desteğine ek olarak, Google Maps ve Google arama özelliğine sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte modelin iç yaşam alanı ince ve geniş bir görünüme sahip. Dijital gösterge panelini engellemeyen sportif direksiyon simidi de genel tasarımı oldukça güzel tamamlıyor.

“Elektrikli Nissan Micra için 2025 yılı işaret ediliyor”

Exit mobile version