Site icon Dijital Tekerlek

2022 Range Rover modeline yönelik olan görseller bizlerle

26 Ekim tarihinde resmi olarak tanıtılması beklenen 2022 Range Rover modelinin sosyal medyada gezen görselleri bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Land Rover yeni amiral gemisi modelinin tanıtımının 26 Ekim tarihinde gerçekleşeceğini doğruladı. Fakat lansman öncesinde sosyal medyada sızdırıldığı iddia edilen görseller şimdiden dikkatleri toplamaya yetti.

2022 Range Rover tasarımı

Tasarım tarafında bizleri; bir önceki nesil ile benzer bir genel tasarım dili bekliyor. Bununla birlikte ön tarafta mevcut modellere oldukça benzeyen bir ızgara ve far tasarımı mevcut. Fakat bu tasarımın önceki nesle göre daha pürüzsüz göründüğünü belirtmek gerek.

Güçlü bir omuz çizgisine sahip olan modelin, A sütununda yer alan yeni dikey detayları göze çarpıyor. Arka tarafta bagaj kapağı boyunca devam eden yeni arka stoplar modele daha sportif bir görünüm kazandırırken; modelin geniş duruşunu da gözler önüne seriyor.

İç tarafta oldukça düşük çözünürlüğe sahip olan görselde; 11.4″ boyutundaki Pivi Pro dokunmatik bilgi-eğlence sistemi dikkatleri çekiyor. Ayrıca modelin iç tarafı gerçekten beklentileri fazlasıyla karşılayabilecek bir ilk izlenime sahip.

2022 Range Rover teknik özellikleri

Yeni MLA Flex platformu üzerine inşa edilecek olan modelin güç aktarma organı tarafında; yanmalı, plug-in hibrit ve tamamen elektrikli güç aktarma organlarına sahip olması bekleniyor.

Land Rover tarafının modelde, BMW tarafından tanıdığımız 4.4 litrelik turboşarjlı V8 motoru kullanması bekleniyor. Bununla birlikte modelin SVAutobiografiy’de gördüğümüz 557 beygir güç üretebilen, 5.0 litrelik süperşarjlı bir V8 seçeneğini de sunmaya devam etmesi oldukça muhtemel.

Modelin genişletilen plug-in hibrit teknolojisinin, halihazırda satışta bulunan P400e seçeneğine kıyasla nasıl olacağı henüz bilinmiyor. Fakat hafif hibrit destekli model altı silindirli dizel motorlara sahip olacak.

Peki ya fiyatı?

Tüm detaylarının önümüzdeki hafta açıklanacağı modelin fiyatının 90.000 Sterlin seviyesinden başlaması oldukça muhtemel. Bununla birlikte ilk teslimatların en erken 2022 yılının baharında olması bekleniyor.

“Mercedes-EQ City Abo ile geleceği şekillendiriyor”

Exit mobile version