Site icon Dijital Tekerlek

2022 Porsche Taycan Cross Turismo videosu bizlerle

2022 Porsche Taycan Cross Turismo videosu bizlerle 53

Porsche tarafından merakla beklenen 2022 Porsche Taycan Cross Turismo modeli yeni tanıtım videosu ile karşımızda. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Porsche Cenevre Otomobil Fuarında Mission E Cross Turismo tanıtımı üzerinden yaklaşık 3 sene geçti. Marka sonrasında Taycan modelini ele almıştı.Uzun zamandır beklenen uzun tavanlı model üzerinde teaser videosu modelin lansmanının yaklaştığını bildirir nitelikte. Bugün Zuffenhausen markası, gizlice kamufle edilmiş bir prototipi tasvir eden yeni bir video yayınlamakta.

Taycan model serisinin başkanı Stefam Weckbach; test aracının direksiyonuna geçip dünyanın ilk elektrikli wagon modeli hakkında bazı ön ayrıntıları paylaşmakta. “Evet, MG5 EV dahil olmak üzere ana markalardan sıfır emisyonlu vagonlar zaten mevcut. İkinci Taycan aroması için farklı bir gövde stiline geçmek, yeni bir tavan çizgisi geliştirmek ve daha fazla pratiklik için bir vagondan beklediğiniz gibi tavan rayları eklemek anlamına geliyordu.”

2022 Porsche Taycan Cross Turismo modeli için mühendislerin süspansiyon üzerinde özellikle çalışırken; modelin yerden yüksekliği bir miktar artmakta. Ayrıca bagaj hacmi net olmasa da dış tasarımdan belli olacak şekilde artmakta. Weckbach arka koltuklarında daha geniş oldukları üzerinde durmakta. Bu da dingil mesafesinin arttırıldığı anlamına gelmekte. Porsche tarafının elektrikli wagon modelinin dış tasarımı için üretimlerin başladığına yönelik bilgilerde paylaşılmakta. Modelin detaylarına Porsche tarafından gelecek resmi lansman ile ulaşmamız mümkün olacak.

Tahmin edilen tarih ise 2022 yılı içerisinde olacağı. Ayrıca modelin Sport Turismo şeklinde de bir versiyonunun olacağı düşünülmekte. Bu tarz bir versiyonunun çok seçileceği de ayrı olarak düşünülmekte.

” 2021 Porsche 911 GT3 resmi olarak tanıtıldı ” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version