Site icon Dijital Tekerlek

2022 Peugeot 308 modeli neredeyse tamamen görüldü

2022 Peugeot 308 modeli neredeyse tamamen görüldü 19

Peugeot tarafının yeni tasarım dili birçok kişi tarafından oldukça beğenilmekte. 2022 Peugeot 308 modelinin detaylarına gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Peugeot tarafının merakla beklenen 2022 Peugeot 308 modelinin detayları her geçen gün ortaya çıkmakta. Ayrıca son görseller çok yüksek ihtimalle modelin son tasarımını yansıtmakta.

Modelin önceki casus fotoğrafları çok fazla kamuflaj içerdiği için net birşey söylemek pek mümkün değildi. Fakat son görüntüler ile birlikte model gerçekten oldukça çarpıcı görünmekte.

Modelin ön tasarımına baktığımız vakit yeni 508 ve 208 tasarımından alınan ilham bariz olarak görünmekte. Bununla birlikte Modelin devasa ızgarası üzerinde yer alan yeni logo da dikkatleri oldukça çekmekte. Ayrıca bu modelin üzerinde yer alan 308 arması da modeli oldukça özel göstermekte.

Görünen kısımda yer alan ön tamponun alt bölümüne göz attığımız vakit ise trapez şeklinde oyulan tasarım modele oldukça yakışmakta. Bununla birlikte modelin arka tasarımına yerleştirilecek olan güzel bir difüzörün tasarım konusunda modeli oldukça iddialı bir hale getireceğini belirtmek gerek.

Model jant tarafında da sahip olduğu alaşım jantları ile oldukça güzel bir bütünlük sağlamakta. Ayrıca ayna kapaklarının da tasarımı tamamladığını belirtmek gerek.

Modelin en büyük rakiplerinden birinin Volkswagen Golf olduğunu düşünürsek model iddialı gelmek zorunda görünmekte. Zaten görünen tasarımı modelin iddialı geleceğini de destekler nitelikte.

2021 Peugeot 208 fiyat listesi ve teknik özellikleri

Exit mobile version