Site icon Dijital Tekerlek

2022 Opel Grandland yeni tasarımı ile birlikte tanıtıldı

2022 Opel Grandland yeni tasarımı ile birlikte tanıtıldı 18

Opel tarafının en güncel tasarım diline sahip olan 2022 Opel Grandland resmi olarak tanıtıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Opel tarafında 2017 yılında satışa çıkan Grandland X modeli aldığı makyaj ile birlikte isminin sonunda yer alan X harfinden kurtuldu. Aynı hamleyi daha küçük Mokka crossover tarafında da görmüştük.

2022 Opel Grandland tasarımı

Grandland modelinin ön tarafına baktığımız vakit bizleri; logoya sahip olan kurumsal Vizor ön fasya tasarımı bekliyor. Bununla birlikte modelde, Insignia tarafında gördüğümüz matrix LED fark teknolojisi kullanılıyor. Bu farlar 84 ışık yayan diyotlara sahip. Ayrıca Opel 100 metreye kadar insanları ve hayvanları algılayabilen kızılötesi kameralı bir gece görüş sistemi ekleyerek görünürlüğü daha da iyileştirmekte.

Modelin iç tarafında çift ekranlı kuruluma uyum sağlamak adına revize edilen bir gösterge panosu mevcut. Bununla birlikte yan yana ekran düzeni Mokka modelinde gördüğümüze bir hayli benziyor.

Bazı hava menfezlerinin yeni detayları da dikkat çekiyor. Bu detaylara yakından bakıldığında; otomatik şanzımanın vites kolu kabine daha modern bir görünüm kazandırmak adına eskisinden daha az hacimli görünüyor. Genel olarak iç kısımdaki değişiklikler, bunun yeni nesil bir modelden ziyade yalnızca tasarım detaylarına dokunan bir makyaj olarak nitelendiriyor.

Modelin teknik detayları ile ilgili herhangi bir bilgi henüz mevcut değil. Fakat makyajın tanıtıldığı model bir plug-in hibrit. Bununla birlikte model 296 beygir güce ve 450 Nm tork değerine sahip. Model bu güce 1.6 litrelik benzinli motor ile ulaşabiliyor. Ayrıca model dört tekerlekten çekiş sistemine sahip.

Son olarak 2021 Opel Grandland modelinin makyajlı olarak sonbahardan önce daha detaylı verilerinin paylaşılacağı belirtildi.

“2021 BMW 4 Serisi Gran Coupe tüm detayları ile tanıtıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version