Site icon Dijital Tekerlek

2022 BMW i4 tasarım detayları belli oldu!

2022 BMW i4 tasarım detayları belli oldu! 4

Herkesin büyük merakla beklediği BMW İ4 modelinin üretimi 12 aydan daha kısa bir süre içerisinde başlayacak. Gelin 2022 BMW i4 modelinin detaylara birlikte bakalım.

Alman otomotiv üreticisi yeni i4 modeli ile sadece elektrikli araç olarak değil, aynı zamanda sedan olarak da başarılı olacağını umuyor. Sedan modellerin son zamanlarda popülerleşen her boyuttaki crossover modellerine göre kaybettiği pazar payı herkes tarafından biliniyor. Yerli otomobil TOGG’un ilk etapta SUV olarak üretileceği buna güzel bir örnek oluyor. Crossover modellerin kullanıcıya sunduğu kolaylıklar elbette göz ardı edilemez. Ancak BMW gibi köklü üreticiler, gelecekte 3 serisi gibi sedan modellerine bağlı kalacaklarını açıkça belirttiler.

BMW İ4 ile birlikte rekabet artıyor mu?

BMW, i4 modelinin çıkış yapmasıyla birlikte muhakkak Tesla Model 3’e ve belki de bir dereceye kadar Model S’e karşı doğrudan rakip olacak. Bu tarz bir rekabet, şüphesiz iki tarafın da gelişimini olumlu etkileyecek.

BMW, daha önce geliştirmiş olduğu bir prototip testinden i4 modelinin yaklaşmakta olan gelişini hiçbir şekilde gizlemedi.

BMW’nin paylaştığı tüm bu bilgileri birleştiren Future Cars Now, Instagram üzerinden paylaştığı i4 modelinde ne ile karşılaşacağımızı gösterdi. 2022 BMW i4 sedan modeli, muhtemelen bu şekilde görünecek. Ayrıca i4 modelini 4 serisi Coupe’nin elektrikli versiyonu olarak da düşünebilirsiniz.

Yeni elektrikli otomobilin iki arkadan çekişli ve bir xDrive dört çeker şeklinde 3 versiyon ile birlikte sunulması bekleniyor.

Elektrkli BMW iX3 SUV modeli tanıtıldı! Tüm detaylara buradan ulaşın

Exit mobile version