Site icon Dijital Tekerlek

2022 Mercedes-Benz CLS yenilikleri ile tanışın

2022 Mercedes-Benz CLS yenilikleri ile tanışın 34

Mercedes tarafının uzun yıllardır üretimine devam ettiği; 2022 Mercedes-Benz CLS modelinin aldığı yeniliklere gelin birlikte haberimizde göz atalım.

2022 Mercedes-Benz CLS 450 4MATIC coupe tasarımdan esinlenen bir sedan modeli olarak; dikkatleri her zaman çekmeyi başarmakta idi.

2022 Mercedes-Benz CLS modelinde neler değişiyor?

Model yeni dış renk seçenekleri, döşeme rengi seçenekleri gibi yenilikler ile bizlerle. 2022 CLS modeli artık standart olarak; farklı yan marşpiyeler ve siyah süslemeler içeren AMG Line Stil paketi ile gelmekte. Bununla birlikte model akıcı tasarımına ön tarafa taktığı; revize edilen tamponu ve ön ayırıcı ile oldukça güzel görünmekte. Ayrıca ince ayarlı ızgara, krom-cam yüzeyli üç boyutlu bir Mercedes-Benz yıldız desenine sahip.

LED farlar modelde bütünlüğü sağlarken; arka tarafa göz attığımız vakit krom, trapezoidal egzoz uçları yer almakta.

Starling Blue Metallic isimli yeni dış cephe boyası modelin tasarımını oldukça iyi vurgulamakta. Bununla birlikte jant tarafına baktığımız vakit; 19″ boyutunda yeni beş kollu ve çok kollu olmak üzere farklı tasarımlar mevcut. 20″ boyutluk versiyonda ise Tremolite Grey ve High-Gloss Black renk seçenekleri yer almakta.

İç kısıma göz attığımız vakit ise 2022 CLS; bir çok özelliğe erişim sağlayan, kapasitif sensörlere sahip ince ayarlı bir direksiyon simidine ve Nappa deri kaplamaya sahip. Ayrıca opsiyon listesinde Açık Gözenekli Kahverengi Ceviz ve Parlak Gri Ahşap için genişletilen döşeme seçenekleri mevcut. İki tonlu Neva Grey/Magma Grey ve Sienna Brown/Black yeni deri döşeme seçenekleri arasında yer almakta.

2022 Mercedes-Benz CLS teknik özellikleri

CLS 450 motor tarafında 3.0 litrelik entegre marş motoru ve entegre hafif hibrit sistemine sahip. Bununla birlikte model 362 beygir güce, 500 Nm tork değerine sahip. Marş jeneratörü 21 beygire ve 184 Nm tork değerine kadar katkıda bulunabilmekte. Ayrıca model güç aktarma organı tarafında dokuz vitesli otomatik bir şanzıman İle dört çeker bir çekiş sistemine sahip.

Son olarak 2022 Mercedes-Benz CLS modelinin satışları 2022 yılının başlarında başlaması planlanmakta. Fakat şirket fiyat konusunda henüz bir açıklama yapmamakta.

“2024 GMC Hummer EV SUV modelinin gövdesi tanıtıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version