Site icon Dijital Tekerlek

2022 Mercedes-Benz C-Serisi sızan görselleri ile bizlerle

2022 Mercedes-Benz C-Serisi sızan görselleri ile bizlerle 8

Yeni 2022 Mercedes-Benz C-Serisi lansman öncesinde sızan görseller ile daha çıkmadan dikkatleri toplamakta. Autocar kaynaklı detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Sosyal medya sızan görsellere baktığımız vakit akla ilk olarak S-Class’tan ilham aldığı düşünülmekte. İç mekanı ve stili bakımından model gerçekten yenilenmekte.

Mercedes-Benz modeli yakın zamanda tanıtmak için hazırlığa son gaz devam etmekte. Lansman öncesinde sızan görseller ile iç mekanı ve tasarımını erkenden görme imkanına sahibiz.

Öncelikle yeni C-Serisinin Mercedes tarafında gördüğümüz yeni tasarım diliyle birlikte gelmekte olduğunu söyleyebiliriz. Daha açılı olan ön ucu modelin en bariz olan yeniliklerinden. Ayrıca belirtmek gerekir ki BMW 3 serisinin en büyük rakibi olan modelde S-Serisi lüks amiral gemisinde gördüğümüz lüks iç mekan teknolojilerini sunması beklenmekte.

2022 Mercedes-Benz C-Serisi tasarımı

2022 Mercedes C-Serisi

Markanın iç kısmına baktığımız vakit dikkatleri şüphesiz yeni bilgi-eğlence sistemi ekranı çekmekte. Modelin ikinci nesil MBUX yazılımı ile kullanıcılara sunulması planlanmakta. Bununla birlikte kontrol tuşları, vites kolu ve direksiyon simidinde de değişimler mevcut. Ayrıca artık modelde eski geleneksel yuvarlak kadranlar yerine dijital bir kadrana sahip.

Son olarak yeni C-Serisini herkes gibi bizde büyük bir merakla beklemekteyiz. Modelin lansmanı ardından detaylı verilerine dijitaltekerlek.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version