Site icon Dijital Tekerlek

2022 Mercedes-AMG S63e hibrit versiyonu görüntülendi

2022 Mercedes-AMG S63e modeli V8 hibrit güç aktarma organı ile resmi olarak tanıtılmadan görüntülendi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Tamamen değişen yeni S-Serisi ile gözler AMG departmanına çevriliyor. Bununla birlikte merakla beklenen; yeni AMG S63 modeli piyasaya sürülmeden önce sahip olduğu hafif kamuflajlar ile görüntüleniyor.

Sahip olduğu spor jantları, benzersiz ızgarası, agresif tampon tasarımları ve kare uçlu dört çıkışlı egzozuyla oldukça sportif görünen model; halka açık otoyollarda ve Nurbürgring’de yabancı kaynaklar tarafından görüntüleniyor. Minimal olan dış kamuflajı ve yeni nesil Mercedes iç tasarımı ile modelin; birkaç ay içerisinde resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

2022 Mercedes-AMG S63e teknik özellikleri

Modelin daha güçlü ve daha iyi bir sürüş deneyimine sahip olması adına; modelin güç aktarma organlarına elektrik desteğine, şasi tarafında da bazı iyileştirmelere sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte AMG rozetiyle görüntülenen modellerin çift turboşarjlı 4.0 litrelik V8 motora sahip olması bekleniyor.

Standart S63e 4Matic+ modelinin bünyesinde 700 beygirlik benzinli motor ile 134 beygir gücünde olan bir elektrik motorunun bulunması bekleniyor. Bu yapı ile birlikte modelin açıkçası GT 63 SE seviyesinde bir performansa sahip olması oldukça muhtemel.

Bu detayların henüz Alman otomobil üreticisi tarafından onaylanmadığını özellikle belirtmek gerekiyor. Fakat markanın oldukça verimli olan bu hibrit kurulumunun, yeni modelin de kullanılma ihtimali de oldukça yüksek ihtimal.

Son olarak 2022 Mercedes-AMG S63e modeli ile ilgili olarak herhangi bir resmi lansman tarihi verilmedi. Fakat beklentiler modelin 2021 yılı içerisinde tanıtılması yönünde.

“Yeni nesil crossover: Toyota Aygo X!”

Exit mobile version