Site icon Dijital Tekerlek

2021 Mercedes-AMG GT 4 kapılı modeli güncelleniyor

2021 Mercedes-AMG GT 4 kapılı modeli güncelleniyor 21

Mercedes tarafının oldukça sevilen 2021 Mercedes-AMG GT 4 kapılı modelleri güncelleniyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Mercedes GT 4 kapılı modellerinin; sürüş konforunu, ekipman yelpazesini ve özelleştirilmiş bir sürümü için bir dizi değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte marka modellerin en büyük rakibi olarak görülen; Porsche Panamera modelinin karşısında daha iddialı bir şekilde bulunmayı hedefliyor.

2021 Mercedes-AMG GT güncellenen detaylar

Modelin yüzeyinde veya kaportasında herhangi bir değişiklik görünmemekte. Aslında model güncellemelerin bir çoğuna opsiyon yelpazesi tarafında sahip. Bununla birlikte model üç yeni dış renk ve jant seçeneğine kavuşuyor. Ayrıca altı silindirli GT 4 kapılı modeller artık V8 Styling Pack olarak isimlendirilen modellere sahip. Bu, GT 53 4MATIC+ ve arkadan çekişli GT 43 otomobillerine 63 rozetli V8 modelinin gövde kitini ve trimini tanıtıyor.

AMG Night Package II isimli yeni bir tasarım paketi de mevcut. Bu tasarım paketi ile birlikte; modelin dikey çıtaları içerisine koyu krom efekt ve her kısma siyah arma ekleniyor. Bununla birlikte karbon trim elemanlarını tanıtan Karbon Fiber Paketi ile birleştirilebiliyor. Ayrıca benzer şekilde GT 53 ve 43 modellerinin iç mekanı yeni döşeme, ahşap ve deri detayları ile sunuluyor. Modelde yeni olan çift kollu tasarıma sahip direksiyon simidi de yer alıyor.

Modellerin alacağı güncellemeler yalnızca görsel değil. Bu güncelleme ile birlikte model uyarlanabilir havalı süspansiyonunu yeni bir amortisör sistemi ve kontrol ünitesi ile yeniden yapılandırıyor. Ayrıca GT 4 kapılı modellerin bu güncelleme ile birlikte çeşitli sürüş modlarına kavuşuyor. Bununla birlikte modeller daha fazla konfor ve gövde kontrolünü kullanıcıya sunabiliyor.

Teknik özellikleri nasıldı?

Dört kapılı GT modellerinde şimdilik en güçlü model olan GT 63 modeli; 804 beygir güce, 1000 Nm tork değerine sahip. Bununla birlikte model bünyesinde 4.0 litrelik V8 motoru ve elektrikli motoru, bir akü ile birleştiriyor.

Son olarak markanın dört kapılı GT modellerine eklenecek olan GT 73e modeli tamamen elektrikli olacak ve Panamera S E-Hybrid modelini rakip alacak.

“Yeni 2021 Lexus NX resmi olarak tanıtıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version