Site icon Dijital Tekerlek

2022 Lexus LC Black Inspiration resmi olarak tanıtıldı

Lexus tarafında tanıtılan özel sürüm 2022 Lexus LC Black Inspiration oldukça atik görünüyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

LC coupe serisine eklenen yeni Black Insipiration modeli marka tarafından resmi olarak tanıtıldı. Yeni spesifikasyonları ile birlikte model bu yılın Kasım ayından itibaren sipariş edilebilecek.

2022 Lexus LC Black Inspiration tasarımı

Ekstra siyah detaylara sahip olan yeni versiyon kozmetik açıdan oldukça bütün bir görünüme sahip. Bununla birlikte modelin radyatör ızgarası, kapı aynaları ve far çerçevelerinin tamamı siyah yedekleriyle değiştirilirken Lexus’un Grafit Siyah boyasıyla tamamlanıyor.

Jant tarafında bizleri 21″ boyutundaki beş kollu dövme alaşım jantlar bekliyor. Bununla birlikte arka tarafa eklenen yeni spoyler boyutuna göre oldukça işlevsel. Özellikle Sport Plus donanım seçeneğine eklenen; karbon fiber tavan ve koruma plakaları seçeneği de oldukça güzel haber.

İç yaşam alanı

İç tarafta bizleri 10 yönlü ayarlanabilir spor koltuklar bekliyor. Bununla birlikte yarı anilin deri döşeme, head-up display, kart anahtar ve 13 hoparlörlü Mark Levinson surround ses sistemi detayları kullanıcılara sunuluyor.

Isıtmalı direksiyon simidi, ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar, anahtarsız giriş, kör nokta izleme sistemi ve arka çapraz trafik uyarısı gibi; bazı ekstra rahatlık ve güvenlik ekipmanlarına da sahip. Ayrıca modelin adaptif amortisörleri standart olarak sunduğunu da belirtmek gerekiyor.

2022 Lexus LC Black Inspiration teknik özellikleri

Modelde Torsen sınırlı kaydırma özelliğine sahip difarensiyel mevcut. Bununla birlikte dinamik arka tekerlek dönüş özelliği ve direksiyon oranını otomatik olarak ayarlayan değişken oranlı direksiyon kremayeri ile donatılan bu özel LC; görünümü ile teknik tarafta da kullanıcıları tatmin edebilecek seviyede.

Motor tarafında 3.5 litrelik V6 hibrit veya 5.0 litrelik V8 motor seçeneği kullanıcılara sunuluyor. V6 motor ile 354 beygir güç üretebilen model, V8 motor ile ise 471 beygirlik bir güç değerine sahip. Bununla birlikte şanzıman tarafında ise bizleri CVT şanzıman ile markanın geleneksel otomatik şanzımanı bekliyor. Ayrıca modelin 0-100 km/s hızlanma süresi ise V8 motora sahip versiyon için 4.7 saniye.

“Tesla 4680 Pil Paketlerinin üretimi arttırılıyor”

Exit mobile version