Site icon Dijital Tekerlek

2022 Land Rover Defender Cabrio paylaşıldı

Hollandalı üretici Niels van Roij Design tarafından 2022 Land Rover Defender Cabrio modeline ilişkin görseller paylaşıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Land Rover tarafının dünya çapında oldukça sevilen Defender modelinin üstü açık versiyonuna ilişkin görseller; Hollandalı karoser üreticisi Niels van Roij Design’ın Heritage Customs bölümü tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Bununla birlikte marka tarafından Valiance Convertible olarak isimlendirilen model, Defender 90’ı temel alıyor. Şimdilik modele ilişkin yalnızca eskiz çizimler paylaşılıyor.

Marka, müşterilere Valiance Convertible modelini üç özel tasarım ile detaylandırıyor. Bununla birlikte “Cote d’Azur” olarak isimlendirilen ilk model, özel mavi renge ve beyaz detaylar ile süslenen lastiklere sahip. “Solihull Sand” olarak isimlendirilen ikinci versiyon ise 1948 model Defender modeline saygı duruşu niteliğini taşıyor. “Kokkini Paralia” olarak isimlendirilen diğer versiyon ile koyu mat kırmızı rengiyle oldukça dikkat çekici bir görünüme sahip. Ayrıca belirtmek gerekiyor ki; üç model ile de kullanıcılara özelleştirilmiş bir iç mekan ve “Magic Metal” paketi sunulacak.

2022 Land Rover Defender Cabrio teknik özellikleri

Oldukça özel olan modelin motor tarafında; temeli oluşturan Defender 90 tarafında gördüğümüz 2.0 litrelik motorun kullanılması bekleniyor. Bununla birlikte Defender 90 modeli standart halde 300 beygir güce, 400Nm tork değerine sahip. Standart modelin 0-100 km/s hızlanma süresi ise 7.1 saniye seviyesinde. Fakat Valiance Convertible tarafında bu sürenin değişip değişmeyeceği henüz belli değil.

Son olarak Valiance Convertible modeli 138.500 Euro’dan başlayan fiyatlar ile kullanıcılara sunulacak.

“Audi Formula 1 tarafındaki geleceğini açıklamaya hazırlanıyor”

Exit mobile version