Site icon Dijital Tekerlek

2022 Land Rover Defender 130, kameralara yakalandı

2022 Land Rover Defender 130 modeli kamuflajlı olarak test halindeyken kameralara yakalandı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Land Rover, uzun dingil mesafesine sahip olan bu versiyon ile birlikte; Defender ailesini genişletiyor. Bununla birlikte ikinci kez görüntülenen model otomobilin son stiline yakından bakma şansını bizlere sunuyor. Ayrıca bu görüntüler modelin üretime hazır olduğunu kanıtlar nitelikte.

Marka, Defender 130 olarak isimlendirilen uzun dingil mesafeli modelin teslimatlarına 18 ay içerisinde başlayacağını belirtti. Model uzun tasarımı ve sahip olduğu kutu tasarımı ile birlikte dikkatleri çekmeye şimdiden başladı.

2022 Land Rover Defender 130 detayları

Model modern Land Rover modellerinin tüm ayırtıcı özelliklerine sahip. Fakat modelin en önemli özelliği şüphesiz uzun dingil mesafesi. Bununla birlikte model standart Defender 110 modeline göre 342 milimetre daha uzun. Modelin Defender serisine göre aynı doğrultuda olmasına rağmen herhangi bir iç mekan görseli henüz mevcut değil. Defender 130 modeli sekiz kişilik bir iç oturma alanına sahip olacak. Ayrıca modelin fiyatının da standart modele göre daha yüksek olması bekleniyor.

Kameralara yakalanan yeni versiyonunun donanım tarafında ise yalnızca en üst donanım seviyesinde satışa sunulması bekleniyor. Bununla birlikte modelin üst düzey bir otomobilden bekleyeceğiniz tüm özelliklere sahip olması beklentiler arasında.

Motor tarafında modelin dize ve benzinli olmak üzere farklı motor seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte modelin 550 beygirlik, süper şarjlı V8 motor seçeneğine sahip olması bekleniyor. Ayrıca modelin hibrit olarak da 3.0 litrelik, 360 beygirlik motor ile birlikte çalışan hafif hibrit bir sisteme sahip olması bekleniyor.

Son olarak 2022 Land Rover Defender 130 modelinin 2022 Sonbaharından önce satışa sunulması bekleniyor.

“2021 Range Rover Velar teknolojik anlamda güncelleniyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version