Site icon Dijital Tekerlek

2022 Kia Stinger modeli aldığı yenilikler ile bizlerle

2022 Kia Stringer

2022 Kia Stinger modelinin aldığı yenilikler modelin sızan bilgileri bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Kia tarafı 16 Mart 2022 tarihinde sunmayı planladığı makyajlı modelleri Amerika için hazırlamakta.

Marka bahsettiğimiz makyajlı modeli pekte iyi saklayamadı ve modelin bir çok özelliği gözler önüne serilmekte. Kaliforniya’daki bir araba bayisi, modelin her açıdan görsellerini resmen ortalığa dökmekte. Görsellerde de olduğu gibi modelde ufak çaplı değişimler söz konusu.

2022 Kia Stinger tasarımı

Modele ilk baktığımız vakit revize edilen gündüz LED farları bizleri beklemekte. Ayrıca ince ayarlı kaplan burnu ızgarası ve tam boy arka farlar tasarım adına oldukça güzel dokunuşlar.

İç tasarıma baktığımız vakit ise modelde yeni bir dijital gösterge paneli ve 10.25″ boyutundaki dokunmatik ekran bizleri beklemekte. Ayrıca yeni Kia logosu, direksiyon simidi ve kaputta yer almakta.

2022 Kia Stinger teknik özellikleri

Modelin aldığı tasarım yenilikleri ile beraber model performans adına da ufak bir güncelleme alacak. Modelde önceden kullanılmakta olan 2.0 litrelik dört silindirli motor mevcut.

Motor seçeneği olarak ise; 2.5 litrelik dört silindirli turbo motor ve geçen yılda olduğu gibi GT2 donanımında yer alan 3.3 litrelik çift turbo V6 motor seçeneği yer almakta.

Son olarak bu motorların teknik açıdan da; beygir ve tork değerleri tarafında geliştirmelere sahip olması çok yüksek ihtimal. Fakat Kia tarafından net bir açıklama gelmemekte.

Kia, 20 milyon dolarlık fidye baskısı altında

Exit mobile version