Site icon Dijital Tekerlek

2022 Kia K9 iç mekanı resmi olarak tanıtıldı

2022 Kia K9 iç mekanı resmi olarak tanıtıldı 12

Kia tarafının lüks sedanı 2022 Kia K9 modelinin iç detayları resmi olarak tanıtıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Mayıs ayında Kore’de K9 olarak sunulan model yalnızca dış tasarım ile bizlerin karşısına çıkmıştı. Bununla birlikte gözler modelin iç tarafına dikilmişti. Bir sürelik bekleyişin ardından marka modelin iç detaylarını da resmi olarak tanıttı.

2022 Kia K9 tasarımı

Modele baktığımız vakit dış tasarımda bulunan LED farlar ve daha büyük ızgara gibi farklı detaylar iç tarafta da devam ediyor. Bununla birlikte marka modeli ses yalıtımlı cam, yeni Çınar ve Oveche ahşap kaplama, kapitone koltuk desenleri dahil; daha rafine döşeme seçenekleri ile sunuyor. Ayıca model birinci sınıf seviyelere kadar uzanan sağ arka VIP koltuğa dahi sahip olabiliyor.

Teknolojik açıdan baktığımız zamanda bir çok güncelleme bizleri bekliyor. 12.3″ boyutunda olan eski ekran yerine modelde artık; 2022 Genesis modelleri ile paylaşılan 14.5″ boyutundaki ekran yer alıyor. K9 ayrıca koltuk, ayna ve bilgi-eğlence belleği için kişiselleştirilmiş profile sahip bir parmak izi doğrulama sistemine sahip.

Model kablosuz güncelleme desteğine de sahip olacak. Bu sayede modelin bilgi-eğlence ve baş üstü ekranı sürekli olarak iyileştirilebilecek. Ayrıca model sahip olduğu yeni gelişmiş sürücü yardım teknolojisi; ne zaman ve ne sıklıkla vites değiştirileceğini tahmin etmek adına navigasyonu kullanan bir tahmine dayalı bir vites değiştirme sistemi, otoyol sürüş asistanı, ileri çarpışmadan kaçınma asistanı ve arka park çarpışma önleme asistanı ile dikkatleri çekiyor.

Son olarak 2022 Kia K9, 3 Haziran’da satışa çıkacak. Bununla birlikte modelin fiyatı 51.000 ile 68.300 dolar arasında olacak.

“BMW iX öncü teknolojileri ile lider olmaya geliyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version