Site icon Dijital Tekerlek

2022 Kia Carens teaser görüntüleri paylaşıldı

Kia, 2022 Kia Carens modeline ilişkin teaser görüntülerini içeren eskiz çizimlerini paylaştı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Tasarım tarafında Carens, Kia’nın “Opposites United” isimli en son tasarım dili ile geliştiriliyor. Yerden yüksekliği, iki kutu orantıları ve keskin çizgileri ile modelin silueti oldukça güncel görünüyor.

2022 Kia Carens tasarımı

Tasarıma baktığımızda arka tarafa doğru genişleyen tasarım çizgileri bizleri bekliyor. Bununla birlikte modelin alt hava girişlerinde alüminyum tarzı bir detay bizleri bekliyor. Siyah olan A sütunları ile modelin yan görünümü oldukça bütün görünmekte. Tekerlek davlumbazları ve yan marşpiyeleri kaplayan plastik kaplamaları modelin SUV duruşunu destekliyor.

Çizimlerde dikkatleri çeken bir diğer detay oldukça uzun görünen dingil mesafesi. Bu sayede modelin ekstra bir koltuk sırasına sahip olması da oldukça yüksek ihtimal. Arka tarafa baktığımızda ise oymalı bagaj kapağına yerleştirilen ve ince bir şeritle birbirine bağlanan stoplar bizleri bekliyor.

İç yaşam alanı

Yeni nesil direksiyon, vites topuzu ve ekranı gösteren görseller modelin oldukça teknolojik bir kuruluma sahip olacağını işaret ediyor. Bununla birlikte Carens, tam genişlikte olan panele entegre edilen 10.25″ boyutunda bilgi-eğlence sistemine ve krom vurgulara sahip bir ön panele kavuşuyor.

Kia Tasarım Merkezi Başkanı Karim Habib model ile ilgili olarak şu ifadeyi kullandı;

“Kia Carens, günümüz müşterilerinin üç sıralı araçlarından ne beklediğinin gerçek bir yansımasıdır”

Son olarak 2022 Kia Carens ile ilgili detayların tamamını çok yakına öğreneceğiz. Modelin resmi lansmanı 16 Aralık’ta Hindistan Gurugram’da yapılacak.

“Yeni Opel Astra İlkbaharda Türkiye’de”

Exit mobile version