Site icon Dijital Tekerlek

2022 Jaguar I-Pace teknoloji güncellemesi ile geliyor

2022 Jaguar I-Pace teknoloji güncellemesi ile geliyor 3

Jaguar tarafında merakla beklenen 2022 Jaguar I-Pace modeli aldığı teknoloji güncellemesi ile geliyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

2019 yılında Jaguar tarafında Dünya Yılın Otomobili ödüllerinde üç farklı kategoride zafer elde eden; I-Pace modeli aldığı güncellemeler ile tanıtıldı.

Değişen tasarım detayları

Dışardan bakıldığında modelde önemli bir değişiklik gözlere çarpmıyor. Bununla birlikte bu yenileme hareketi model için küçük bir yenileme olarak görülebilir.

Modelin Bright Pack paketi ile tamamlanabilen Atlas Grey ızgara ucu kaplaması bir hayli dikkat çekici görünüyor. Bununla birlikte model Noble Krom Izgara çerçevesine; Atlas Gri yan ayna kapaklarına ve arka difüzör ile Satin Krom pencere çerçevelerinden oluşmakta.

İç tarafa geldiğimiz vakit yeniden yapılandırılan menüler ve daha az dokunuş ile genel görevlerin yüzde 90’ına erişim sağlayan daha zengin bir ana ekrana sahip olan yeni Pivi Pro bilgi-eğlence sistemi model içersinde bizleri bekliyor. Bununla birlikte artık standart olarak bütün I-Pace modellerinde Apple CarPlay ve Android Auto bağlantısı sunuluyor. Ayrıca model daha sezgisel bir genel deneyimi, şarj istasyonlarını ve tahmini şarj şarj süreleri hakkında mevcut bilgileri içeren gelişmiş bir navigasyon sistemi model ile sunuluyor.

2022 Jaguar I-Pace teknik özellikleri

Modelin öncelikle şarj tarafına bakacak olursak; model 11 kW şarj cihazıyla donatılarak sunuluyor. Bununla birlikte model; 100 kW DC şarj cihazıyla 15 dakikalık şarj ile 101 kilometre menzile sahip olabiliyor. Ayrıca model teknik anlamda başka bir değişikliğe sahip değil.

Model bünyesinde totalde 394 beygir güce sahip olan çift elektrik motoruna sahip. Bununla birlikte modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 4.5 saniye.

Güncellenen I-Pace modeli yalnızca tek bir sınıftan oluşan basitleştirilmiş bir donanım aralığına sahip. I-Pace HSE 16 yönlü elektrikli ısıtmalı ve soğutmalı deri ön koltuklar, otomatik uzun far destekli adaptif LED farlar, elektrikli bagaj kapağı, 20″ jantlar ve diğer özelliklerle standart olarak güzel bir şekilde donatılmış vaziyette.

Son olarak 2022 Jaguar I-Pace modelinin bu yıl içerisinde; 69.900 Sterlin seviyesinden başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

“2022 Ferrari F171 süper otomobili kameralara yakalandı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version