Site icon Dijital Tekerlek

2022 Hyundai Elantra N, teaser görüntüleri paylaşıldı

2022 Hyundai Elantra N, teaser görüntüleri paylaşıldı 8

Hyundai tarafının performanslı, 2022 Hyundai Elantra N modelinin teaser görüntüleri paylaşıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Geçtiğimiz sene ağustos ayında Hyundai tarafının sevilen sedan modeli Elantra’nın N versiyonunun geleceğini öğrenmiştik. Bununla birlikte modelin ilk kes teaser görüntüleri paylaşıldı. Koreli otomobil üreticisinin henüz resmi olarak tanıtmadığı model ile ilgili paylaştığı teaser görüntüleri; merakları bir nebze de olsa dindirdi.

2022 Hyundai Elantra N teaser görüntüleri

Modelin geçtiğimiz ağustos ayından bu yana geliştirilme süreci devam ediyor. Bununla birlikte paylaşılan teaser görüntüleri bizlere modelin nasıl görüneceği ile ilgili fikir veriyor. Paylaşılan görsellere baktığımız vakit bizler; farklı tarzda bir kamuflaja saklanan Elantra N modeli bekliyor. N-rozetli fren kaliperleri, ön spoyler, yan etekler ve arkada bulunan sahte difüzör bir hayli güzel görünüyor. Ayrıca modelin kırmızı detayları da tasarımı tamamlar nitelikte.

Hyundai tarafı, tasarımcıların “arabaya güçlü ve atletik bir duruş kazandırmak için bir heykelin kıvrımlarından ve çizgilerinden ipuçları aldığını” belirtiyor. Ayrıca iddialara göre hem yan etekler hem de kanat gibi detaylar modeli aerodinamik açıdan geliştiriyor. Bununla birlikte siyah kanat aynaları ile birlikte modelde sunroof mevcut gibi görünüyor..

Son olarak N modelinin sürüş yüksekliği, normal modelinkine nazaran yol tutuşunu arttırmak adına bir nebze daha alçak.

“2021 Porsche 911 GTS modeli resmen piyasaya sürüldü” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version