Site icon Dijital Tekerlek

2022 Honda Integra Çin’de resmi olarak tanıtıldı

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan Acura Integra teaser görüntüsünün ardından, 2022 Honda Integra modeli bugün Çin’de resmi olarak tanıtıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Acura Integra modelinin ilk teaser görüntüsü Ağustos ayında resmi olarak paylaşılmıştı. Bununla birlikte geçtiğimiz günlerde gelen ikinci teaser görüntüsü ile Integra severler oldukça heyecanlandı. Çin pazarında Honda çatısı altında tanıtılan model dikkatleri çekmeyi başardı.

2022 Honda Integra tasarımı

Yeni nesil Civic modeline oldukça benzeyen model, Guangzhou’da monte ediliyor. Model Acura versiyonundan farklı olan ızgarası ve daha ince LED farları ile Acura tarafından ayrışıyor. Bununla birlikte modelin arka LED stopları da daha keskin bir görünüm kazanıyor. Ayrıca arka tarafta yer alan çift çıkışlı egzoz uçları ve bagaj spoyleri ile model oldukça sportif bir görünüme kavuşuyor.

Modelin tanıtımında kullanılan görsellerde yer alan renklerde oldukça dikkat çekici. Zümrüt Mavisi ve Ateş Sarısı modeli gerçekten oldukça canlı gösteriyor. Ayrıca model Civic modelinden yeni renkleri ve 18″ boyutundaki jantları ile ayrışıyor.

İç yaşam alanı ile ilgili herhangi bir görüntü paylaşılmadı. Fakat beklentiler Civic modeliyle aynı iç dizayna sahip olması yönünde. Bununla birlikte modelin teknik detayları da henüz resmiyete kavuşmadı. Modelin CVT otomatik şanzıman ile baz donanımda önden çeker sistem ile sunulması bekleniyor.

Son olarak, 2022 Honda Integra bu yıl içerisinde satışa sunulacak. Fiyatları ve teknik detayları ise önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanacak.

“TOGG yerli otomobilin bataryası için şirket kurdu!” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version