Site icon Dijital Tekerlek

2022 Honda Civic sızan renk seçenekleri ile karşımızda

2022 Honda Civic sızan renk seçenekleri ile karşımızda 11

2022 Honda Civic sızan renk seçenekleri ile sevenlerini heyecanlandırmakta. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Modelin ülkemizde tercih edilme sebeplerinin başında muhtemelen düşük yakıt tüketimi, her zaman geleceğe uzanan tasarımı ve fiyatı ile kullanıcıların dikkatini çekmekte.

Japon otomobil üreticisi yenilenen modeli ile ilgili süreci oldukça güzel yönetmekte. Bununla birlikte model ortaya çıkan her haberle gündemleri meşgul etmeyi başarmakta. Bu ayın başında çıkan bir söylentiye göre yeni gelecek modelin eski modelden daha güçlü olacağı ve daha vahşi bir görünüme sahip olacağı söylenmekte idi.

Bugün çıkan bir başka sızıntı ise modelin renk skalası hakkında.

2022 Honda Civic için renk skalasına geldiğimiz vakit ise bizleri şu renkler beklemekte; Ege Mavisi, Ay Gümüşü, yeni bir Meteorit Grisi, Platin Beyazı ve Ralli Kırmızı. Ayrıca temel modelde sunulan Morning Mist rengi kristal siyah rengi ile değiştirilmekte. Üst Spor donanımda ise Morning Mist dışında bütün renkler bulunmakta. Bununla birlikte belirtmek gerekir ki bu renklerin yeni Type R modelini kapsayıp kapsamadığı bilinmemekte.

Son olarak Yeni Civic modellerinin ne zaman geleceği net bir şekilde belli olmasa dahi bu tarz gelişmeler Civic severleri oldukça sevindirmekte. Fakat resmi lansman öncesinde model ile ilgili en net bilgileri elde etmek maalesef mümkün değil.

“Yeni BMW Alpina B8 modeli resmi olarak duyuruldu” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version