Site icon Dijital Tekerlek

2022 Honda Civic gümüş ve beyaz renkleriyle görüntülendi

2022 Honda Civic gümüş ve beyaz renkleriyle görüntülendi 10

Geçtiğimiz günlerde renk sızıntısı ile gündeme gelen 2022 Honda Civic modeli tekrardan yeni renkleri ile karşımızda. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

2022 Civic modeli henüz resmi olarak tanıtılmamakta. Bununla birlikte sevenleri model ile ilgili her türlü bilgiye ulaşmayı büyük bir merakla istemekte.

Bugün modelin gizli olarak çekilen yeni görselleri bizlerle. Model görsellerde gümüş ve beyaz olarak yer almakta. Bununla birlikte markanın bu iki rengi Platin Beyaz İnci ve Ay Gümüş Metalik olarak isimlendirmesi beklenmekte. Çünkü Honda mevcut Civic modelinde bu isimleri kullanmakta.

Marka yeni Civic modelinin renk paleti ile gri veya siyah bir iç mekanla eşleştirmeyi planlamakta.

2022 Honda Civic sızan görseller gerçeği ne kadar yansıtıyor?

Model ilk prototipi ardından dikkatleri toplamayı başarmakta idi. Bununla birlikte medyaya sızan görseller en başta sunulan prototip ile oldukça benzerlik göstermekte. Ayrıca modelin genel tasarımı ilk sunulan prototip model ile neredeyse aynı.

Marka sportif görünümlü bir ön tampon üzerinde şık yeni bir ızgara ve far tasarımı ile renklendirdiği daha basit bir tasarım bizleri beklemekte. Bununla birlikte arka tasarıma baktığımız vakit ise ince bir tamponla eşleştirilen ve ayrık görünen bir arka dar tasarımı bizleri beklemekte.

Son olarak model tarafından sızan bu tarz görseller sevenlerini heyecanlandırmakta. Bununla birlikte modelin resmi lansmanını herkes gibi bizlerde büyük bir merakla beklemekteyiz.

“2022 Honda Civic gümüş ve beyaz renkleriyle görüntülendi” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version