Site icon Dijital Tekerlek

2022 Ford Ranger, resmi test videosu paylaşıldı!

Ford tarafından yaklaşmakta olan 2022 Ford Ranger modelinin test videosu resmi olarak paylaşıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Dördüncü nesil Ranger modelinin önümüzdeki yıl itibariyle satışa sunulması bekleniyor. Bununla birlikte marka, modelin testlerine son gaz devam ediyor. Paylaşılan test videosu ile birlikte yeni modeli ilk kez arazide görebiliyoruz.

Paylaşılan klipte, model neredeyse tüm arazi koşullarında test ediliyor. Marka modelin arazide ne kadar kabiliyetli olduğunu teaser görüntülerinde dahi göstermek istiyor. Bununla birlikte Ford, modelin tasarımını gizlemek adına testleri kamuflaj altında gerçekleştiriyor. Fakat video da yer alan model, daha önce görüntülenen model ile oldukça benzer bir tasarıma sahip. Ayrıca modele ilk bakıldığında görünen değişiklikler arasında; farları çevreleyen bir LED tasarımı dikkatleri çekiyor.

2022 Ford Ranger teknik özellikleri

Söylentiler, modelin 3.0 litrelik bir V6 motora sahip olacağı yönünde. Bununla birlikte modelin 400 beygir güce, 563Nm tork değerine sahip olması bekleniyor. Ayrıca modelin daha önce görüntülenen varyantları arasında bir plug-in hibrit varyantında geliştirilme aşamasında olduğu görülüyor. Bu varyantın ise 2.3 litrelik dört silindirli benzinli bir motora sahip olacağı ve 2024 yılında tanıtılması bekleniyor.

Yeni Ranger modelinin en büyük rakiplerinden olan Volkswagen Amarok modeli ile de aynı platforma sahip olduğunu belirtmek gerek.

Amerikan otomobil üreticisi, yeni Ranger modelinin ne zaman çıkacağına dair belirli bir tarih açıklamıyor. Fakat modelin test videolarının paylaşılması ile birlikte; lansmanın yakın bir tarihte gerçekleşmesi bekleniyor.

Son olarak 2022 Ford Ranger kamyonetinin, 2022 yılında Amerika pazarı için satışa sunulması bekleniyor.

“2024 Cupra Tavascan Extreme E Concept önizlendi” başlıklı haberimizde buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version